Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs!]Kto jest za wywaleniem ElPadrino12 z teamu?

Ciefcynka

Kto na tak, a kto na nie?  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. G?osujcie co chcecie!

• Tak, wywali? go! Chc? Miyoshi!
    • Tak, t?pi? ?ydów! Chc? Miyoshi!
      0
    • Tak, ale ja si? troch? cykam! Chc? Miyoshi!
    • Tak, we? wyjd? modku! Chc? Miyoshi!
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe... nieśmieszne... Nie mam nic przeciwko xMiyoshi, ale to co napisałaś jest według mnie dziecinne. Chcesz wywalić moda za to, że jest niesprawiedliwy, nie robi tego co powinien i takie tam, ale chcesz wwalić Miyoshi na jej miejsce 'bo tak'. Jak dla mnie ankieta bez sensu i jeśli faktycznie mam ją potraktować poważnie to wstrzymuję się od głosu.

Edit: tak w ogóle, to różnorodność odpowiedzi też jest niezła.

Opublikowano

Hehe... nieśmieszne... Nie mam nic przeciwko xMiyoshi, ale to co napisałaś jest według mnie dziecinne. Chcesz wywalić moda za to, że jest niesprawiedliwy, nie robi tego co powinien i takie tam, ale chcesz wwalić Miyoshi na jej miejsce 'bo tak'. Jak dla mnie ankieta bez sensu i jeśli faktycznie mam ją potraktować poważnie to wstrzymuję się od głosu.

Edit: tak w ogóle, to różnorodność odpowiedzi też jest niezła.

A ja powiem Ci, że ten "konkurs" wywołał mimowolny uśmiech na mojej twarzy. Fajnie wiedzieć, że ma się fana w dziale. : ) Lino wrzuć trochę na luz i potraktuj to jak zabawę. Wydajesz się być ogarniętą osobą, więc nie musisz ciągle tak... poważnie wszystkiego brać.

Opublikowano

Teraz sam stwierdziłeś, że Bóg stworzył świat.

Piszesz, że rodzą się także ludzie "inni", którzy nie wierzą w prawdę.

Nie zrozumiałaś co chciałem przekazać. Nie trzeba narzucać innym osobom wyboru, bo to jest tak jakbyś kazała ludziom wybierać dla przykładu wiarę.

Dlatego robi się wybory na prezydenta z kilkoma kandydatami, i wygrywa osoba z większą ilością głosów, a w tym wypadku i tak czy siak wszystko wychodzi na to, aby ElPadrino12 wyleciał i Miyoshi została moderatorką.

@Miyoshi

Jeśli ktoś prosi o potraktowanie ankiety poważnie, to staram się to robić^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...