Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena

bartolonio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Dzisiaj proszę was o ocenę mojego domku. Będą ss'y skan i download. Otóż nudziło mi się i zacząłem budować dom. Taki żeby każdy sobie mógł go ściągnąć. Niestety klin... Nie wiem co mogę dodać. Wg. mnie jest za mało detali. Napiszcie w komentarzach co sądzicie i co dodać.

SS

20121031192710.png

Skan

https://www.virustotal.com/file/8ffbbb10e0c8121d0af147d5030a4187c1140045c60bc69940d02489b1b882e6/analysis/1351713093/

Download

http://chomikuj.pl/bartolonio

Sorry że na chomikuj ale tu mam najszybciej.

błagam zdejmijcie mi chociaż kilka %!!

Opublikowano

Za dużo okien - mogłeś np ten dom na tym drzewie wybudować myślę że byłoby ciekawiej ;) a tak to dom nie jest taki zły

Opublikowano

Jakies ss z środka ? Ogólnie domek wygląda na jakąś altankę albo kapliczkę...

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Ładny kloc. Gdyby nie te liany to byłoby... ???

Opublikowano

Domek jest dosyć brzydki. Nie ma nic ciekawego a te liany nie pasują do otoczenia. Dodaj np. fontanny czy jakieś kolumny :> Wokół domku jest pusto... 2/10

Opublikowano

Domek nie jest "zajebisty" dodaj może jeszcze ss ze środka.Ale na zewnątrz to wygląda przeciętnie nic "rewelacyjnego" nie ma.Może postaraj się nie wiem wieżowiec zbudowac lub coś w tym stylu.

A co do co możesz dodać to wszystko praktycznie mozesz dodać posąg piwa,kolejke itd.

Opublikowano

Szczerze? 2/10. Materiały zupełnie do siebie nie pasują, a domek jest robiony bez ładu i składu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...