Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam partnera do gry[TS3]

NemekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PILNE!!!!oneoneoneone

Cześć, Szukam partnera do gry w Minecraft/other. Mam 15 lat, i nudzi mi się gra samemu.

Z partnerem.. oh god, ten partner może Wam się z czymś kojarzyć.. ale mniejsza z tym :P.

Grali byśmy głównie survival( na serwach z WL), może jakieś escapy, czy coś...

Rad byłbym gdyby ten "partner" budował razem ze mną różnego typu budowle, escapy, mechanizmy, i Notch tylko wie co jeszcze.. Mogli byśmy nagrywać swoje dzieła i potem wstawiać na YT czy coś..

Oczywiście mogły by to być też inne gry, Ale na początek wole MC.

Komunikacja TYLKO TS3!(Nie musisz mieć mutacji, ale min. 14lat.)

Proszę się zgłaszać w tym temacie kto chętny. Aaa... I oczywiście nie będę grał z kimś kto ledwo dał rade wydusić ze swojej klawiatury post typu:

"Ja ChĘtNy pisz gg:666"

Zmotywuj mnie jakoś żebym to właśnie Ciebie wybrał! Opisz siebie, i czego ode mnie oczekujesz. Nie szukam kolejnego napaleńca na 2 dni z myślą w głowie(jedyną myślą) "W MINECRAFT! GRAĆ W MINECRAFT! GRAĆ!" No i "partner"(zaczynam się powtarzać) musi być często online.W przeciwnym przypadku nic z tego nie wypali. Aha, byłbym zapomniał. W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI WYBIORĘ GRACZA PREMIUM!

DONE!

Zgłaszać się!

PILNE!!!!oneoneoneone

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Opublikowano

Wiem że o duuuużo za wcześnie, ale ta sprawa jest dla mnie bardzo pilna....

Czekam!!

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...