Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dziwna sytuacja - okradziony - co robić?

DzikuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kupiłem sobie ładnie 60k nx-ów za pomocą PaySafeCardów (60EURO)

Kupiłem.. doładowało mi... idę do gry - nie ma ich - relog... nie ma nadal.. patrze na stronie - są że doładowałem - okej..

W logach mam że ktoś 2 minuty po kupieniu tych NX JE WYDAŁ!!!!!!!!

Ktoś włamał mi się na konto... byłem 100% pewny że znam prawidłowe dane do zmiany hasła - otóż nie ktoś je zmienił - mam je w pamięci Firefoxa

I Co teraz robić? Iść od razu na komendę? Czy co? rada?

Bywalec
Opublikowano

Piszesz do nexona i zmieniasz hasło.

NX nie oddzyskasz.

Tak miałem z 15 kluczami czarnymi daaawno temu. Ktoś mi się na konto włamał

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Bywalec
Opublikowano

Nexon odpisze że zajmie się tą sprawą ale nic nie zrobi.

A nx przepadły

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Jedyne co zrobią to tamten koleś dostanie bana na IP zapewne... Ale nx przepadły.

Nawet nie dostanie bana na ip..

Zapamiętajcie że nexon ma nas w dupie,tak było i będzie .

Po nx,chociaż możesz się odwoływać do nich ale czy to coś da ?:D

Opublikowano

Żadne konsekwencje nie zostaną z tego wyciągnięte, to pewne. Zmienią Ci hasło i ewentualnie dadzą jakąś broń na 7 dni i tyle. Nexon nigdy nie podarowuje nx i gp za "bajeczki" opowiadane przez graczy :)

Opublikowano

Żadne konsekwencje nie zostaną z tego wyciągnięte, to pewne. Zmienią Ci hasło i ewentualnie dadzą jakąś broń na 7 dni i tyle. Nexon nigdy nie podarowuje nx i gp za "bajeczki" opowiadane przez graczy :)

Nawet mu nie dadzą na 7 dni, w grze nawet leci aby nie podawać nikomu pass'ów. Jedynie zmień teraz hasło, abyś nie miał podobnych sytuacji.

Opublikowano

Współczuję, ja jak mam 4k NX to się ciesze i biegam po pokoju jak szalony a nawet nieraz płacze bo taki szczęśliwy jestem :( Żart, NX nie odzyskasz i jak Ktoś Ci się włamie na konto to jest tylko i wyłącznie Twoja wina, bo Ty powinieneś zadbać o swoje hasło, aby składało się z prawidłowych znaków, cyfr, liter oraz dopilnować żeby nikt inny ich nie miał, tzn nie podawać nikomu. Również mogłeś mieś Keylogera na kompie i zdobył hasła - Pewnie włamał się i czekał właśnie na taką oto sytuacje. Hasło to podstawa bezpieczeństwa, tak samo 0 Wirusów na kompie. Z Nexonem nie ma nawet co pisać, tylko zmienić hasło na porządne, wykonać pełne skanowanie kompa! Każdy uczy się na błędach i musisz to przeboleć, na Policje nie ma nawet co iść.

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...