Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[od graczy]chcemy !

Shaveki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcemy metina z dawnych lat !!

Gdzie się podział klimat metina ? szlag go trafił, bo każdy tylko kieszenie chce napchać ;/

Gdzie podziały się dawne wypady na DT, z tą nutką strachu i adrenaliny przed ulepszeniem ?

Gdzie się podziały wypady na bossy zgranymi paczkami, lub na żywioł z innymi ?

Gdzie najazdy na inne królestwa ?

Gdzie zdawanie na bojowca ? militara ?

Bez pieprzonych mountów, bez rat x999, ale po prostu mediumki.

Bez 6/7 czy to na expa czy na klasy, bez BS, Modów, Kamerów, DMG, ghost mode i innych gówien, które tak niszczą rozgrywkę.

APELUJĘ DO ZAŁOŻYCIELI SERWERÓW. POSTARAJCIE SIĘ, ZRÓBCIE PORZĄDNY SERWER !

TO SIĘ WAM OPŁACI !!

TRADICA PAMIĘTACIE ? JEDEN Z LEPSZYCH. 21k graczy w samym jinno. TO BYŁY CZASY !

1352652199-U513235.png
Opublikowano

tylko jeden tekst mi sie nasuwa :

Oh, urodziles sie w 99 roku ? Powiedz mi jak bardzo brakuje Ci lat 90

Moze nie doslownie ale w pewnym sensie okresla autora

Opublikowano

Tak , ale poptarz , że chyba lepiej na hardzie pograć na PL bo wiadomo ... jest popyt na konta i wgl...

a z drugiej strony niektóre serwe te popularne są tylko pod wojny :D

Opublikowano

ja grałem 5 lat na PL na privach... i wiem , że najważniejsze to INTEGRACJA z innym ludzi np z gildi czy poznanymi w grze ... wtedy naprawde zabawa jest pierwszorzędna :D ... Wkońcu kto nie pamięta swojego 1 bojowca ? czy może 1 zabitego ripera :D

Założyciele !!! jeśli chcecie wypuścić jakiś serwer napiszcie do mnie dam wam pare moich uwag może z nich skorzystacie :D

Opublikowano

O mój Boże...

TRADICA PAMIĘTACIE ? JEDEN Z LEPSZYCH. 21k graczy w samym jinno. TO BYŁY CZASY !

Nie przesadzasz? Tak naprawdę masz trochę racji odnośnie starych czasów, ale było ale czy wróci decydują twórcy privów. Teraz tak mało kto woli hardy, większość gra na easy a w tamtych czasach nie było podziału. Na 1 serwerach exp był zbliżony do PL ale ludzie i tak grali a teraz jest płacz jak jest mniej niż x10.

Pszerfa.          i'm back

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...