Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Publiczne Oświadczenie - Przeprosiny dla Zespołu Media Team

Zbuntowana89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie Zespół Media Team. Zgodnie z decyzją opiekuna zespołu Wredna pragnę złożyć oświadczenie publiczne. Proszę o niezwłoczne przeczytanie wszystkich członków.

Mam na imię Karolina i obecnie mam 23 lata. Miesiąc temu zaistniał spór między Nami i przyznaję z mojej winy. Wtedy okazałam się osobą zażenowaną, zarozumiałą, chciałam wszystkich sobie podporządkować według swoich zasad i racji ale po upływie czasu zrozumiałam, że taką drogą daleko nie zajdę, przepraszam nie zajdę nigdzie. Nie potrafiłam przyjąć krytyki na swoje barki wtedy.

Dzisiaj zrozumiałam swój tamten błąd i pragnę ze swoją ręką na sercu bardzo, bardzo, ale bardzo przeprosić w całym składzie zespół Media Team za swoje tamto zachowanie. Człowiek uczy się na błędach przede wszystkim i ja również. Nie wiem na prawdę w jaki sposób mam podjąć próby uzyskania od Was drugiej szansy ale proszę naprawdę o drugą szansę.

Jeszce raz bardzo przepraszam.

/Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...