Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Hack

a.silva97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz logicznie o co ci chodzi.

Niezbyt dużo zrozumiałem z tego tematu.

@edit

Żeby pobrać jednego z tych hacków trzeba wypełnić ankietę, a nikt nie wyda paru złotych na smsa żeby dostać pare lajków na forum.

A tego drugiego to możesz normalnie pobrać. Jeśli będzie to plik dll to znaczy, że musisz go zainjectować, a jeśli będzie to normalna aplikacja to wystarczy, że wrzucisz go do folderu z cf'em.

P.S

Wszystkie linki wychodzące poza mpc wstawiamy w "code" .

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Właśnie napisałem o tym.

Żeby ściągnąć większość hacków, które znajdziesz na YT, musisz wypełnić ankietę.

Zazwyczaj musisz wysłać smsa, żeby to było zaliczone, dopiero wtedy będziesz mógł to pobrać,

Nikt z forum ci tego nie będzie pobierał, wątpie żeby ktoś wysyłał smsy i wrzucił hacka tutaj za klika lajków od ciebie.

@Astern

Tematy z hackami wyrzucam do kosza tylko wtedy gdy coś się tam nie zgadza. Jak dobrze pamiętam, to twój ostatni temat z hackiem wywaliłem do kosza bo skan się nie zgadzał, a ty go nie poprawiłeś.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ja mam 3 rodzaje Haków do Cf EU , napisz mi na pw to ci wyślę , bo jarek znowu wyjebie ,nie będę robił tematów na mpc.

Na PW jak coś :P

@Edit.

Skany się Zgadzały :P , tylko twój poziom (..) , nie jest wystarczający mi się wydaje :)

a Propo jeśli dobrze pamiętam , jeśli komuś zmieniasz treść posta to chyba trzeba to podpisać na kolorowo czy coś? Czyż nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...