Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie+INFO]Niedziałający Uriel

Paweł^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyliśmy z kolegą serwer. Pracujemy już nad nim ponad 2 tygodnie, a jedyne czego nie udało nam się zrobić to Uriel. Ten NPC nie odpowiada na zapytania wysyłane przez graczy, czyli po prostu nic się nie dzieje jak na niego klikamy. Próbowaliśmy wielu rzeczy, ale Uriel dalej nie działa.

Pytanie: Czy ktoś mógłby podesłać dobry skrypt na Uriela? Jeśli będzie trzeba to zapłacę.

Info: Proszę więcej nie prosić o to, żebyśmy sprzedali bazę danych.... -.-

@down: Jeżeli rozwiązanie było tak proste to ja nie wiem ;o

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Grafik, tester, GM, Admin TS

Opublikowano

nie działa...

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Opublikowano

to moze macie zmienione id w bazie/questach dlatego nie reaguje na kliknięcia ;>?

ID Uriela jest normalnie 20011

@edit: [GA] chce byś wpadł na TS 188.165.154.33:6200 . Powiedział, że jak pomożesz przy Urielu to GM na Starcie u nas dostaniesz

xxx

Można zamknąć! Działa!

20upp1l.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...