Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy ten Trade-Hack działa?

reedy66

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka all! Znalazłem rzekomo nowego i działającego TH na googlach: http://metin-hacki.f...by-primagamer51 skan czysty (sam też skanowałem), a hack mi nie działa (wszystko ok hack się otwiera aktywuje go i jak akceptuje to dupa nie wiem o co biega ;///. Z powodu iż jestem zapalonym "TH searcherem" - pare lat szukam działającego TH więc proszę o sprawdzenie czy innym działa ;P w każdym razie widzę, pozytywy więc nie wiem czy to naprawdę działa czy bullshit. Pozdrawiam, reedy66.

beznazwy1hh.jpg
Jeśli chcesz się dowiedzieć jak zarobić ok. 2500 PLN brutto miesięcznie
w internecie, nie wychodząc z domu - na tej stronie wszystkiego się dowiesz
Pozdrawiam, reedy66.

Opublikowano

Skanuj kompa, zmieniaj hasła, masz keyloggera ;)

Te komentarze to fake. Pisane przez administratorów tej strony ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

heh , tylko ten program nie ma wirusów ;>

Wszystko się włącza i tam reklama do aktywacji jest bodajże " a d f . l y xdd zobaczcie ale kurcze i tak wierze że coś może się udać ^^

beznazwy1hh.jpg
Pozdrawiam, reedy66.

Opublikowano

TH jest . Myślisz, że jakbym nie zobaczył to bym wierzył? Wątpię... Stary mnie okradli na SG .... Pokazuje gościowi fmsa 37 śr bodajże, nagle handel się zamyka i koleś odrazu znika (prawdopodobnie wylogował się)...

Więc nie mów że nie ma.

beznazwy1hh.jpg
Pozdrawiam, reedy66.

Opublikowano

Możecie nie nabijacie bez sensownych postów i powtarzać się!?

beznazwy1hh.jpg
Pozdrawiam, reedy66.

Opublikowano

TH istnieje, tak jak kolega wyżej zostałem tak okradziony. Chciał ode mnie odkupić tygre+9 na privie, dałem handel włożyłem tygre i handel znikł wraz z moją tygrą a on tylko "hahaha" i log...

55jk0m.jpg

Opublikowano

th gdzieś tam jest kumpel został okradziony z fajnego fmsa na plu nie dawno temu :) zgłosił to na support pla i co ? i nic powiedzieli ze nie ich sprawa bo obie osoby zaakceptowały.. a kumpel niema 10 lat żeby oddać fmsa albo nie chcący wcisnąć, ci co mówieją że niema to nabijają bezsensowne posty i nigdy nie widzieli takiej sytuacji.. ja żem widzial ;p

Opublikowano

Wreszcie użytkownicy co wiedzą coś na ten temat się wypowiedzieli... A jak wam ten hack działa czy nie? Kurde podobno tylko na globalach ma dzialac bo z komentarzy wynika ze na privach nie;/ Prosze ludzi majacych pojecie testowac i pisac posty!

beznazwy1hh.jpg
Pozdrawiam, reedy66.

Opublikowano

Z tego co wiem, jedyny znany nam trade hack jest na serwery hamachi

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Wreszcie użytkownicy co wiedzą coś na ten temat się wypowiedzieli... A jak wam ten hack działa czy nie? Kurde podobno tylko na globalach ma dzialac bo z komentarzy wynika ze na privach nie;/ Prosze ludzi majacych pojecie testowac i pisac posty!

Aha, czyli jak napisze ze nie ma TH, to jestem użytkownikiem który nie wie nic na temat?

TH nigdy nie bedzie na serverach globalnych. Gdyby byłoby to GF szybko by zablokował ,,lukę''. GF wydaję Metina2 na bodajże 15krajów i w zadnym nie wykryto tego po logach ani nic.

Tym tematem tylko ,,nakłaniasz'' ludzi aby pobrali ten Twój syf. Czemu sam tego nie pobierzesz i nie sprawdzisz?

TH jest . Myślisz, że jakbym nie zobaczył to bym wierzył? Wątpię... Stary mnie okradli na SG .... Pokazuje gościowi fmsa 37 śr bodajże, nagle handel się zamyka i koleś odrazu znika (prawdopodobnie wylogował się)...

Więc nie mów że nie ma.

Bede dalej pisał ze nie ma.. Równo znacznie ja mogę napisać, że mój Tata to ART z Polskiego Globala.. Uwierzyłbyś? Takie gadanie...

co wy gadacie ja tego używam i dziala juz 10 stalek +9 mam xD polecam zadnego bana nie mam a 4 miesiace juz uzywam

ta i co jeszcze?

Opublikowano

Kiedyś na epvp był TradeHack, ich własny, na serwer DE, za 5euro.

TO jedyny jakiego widziałem i znałem.

Opublikowano

Aha, czyli jak napisze ze nie ma TH, to jestem użytkownikiem który nie wie nic na temat?

TH nigdy nie bedzie na serverach globalnych. Gdyby byłoby to GF szybko by zablokował ,,lukę''. GF wydaję Metina2 na bodajże 15krajów i w zadnym nie wykryto tego po logach ani nic.

Tym tematem tylko ,,nakłaniasz'' ludzi aby pobrali ten Twój syf. Czemu sam tego nie pobierzesz i nie sprawdzisz?

Bede dalej pisał ze nie ma.. Równo znacznie ja mogę napisać, że mój Tata to ART z Polskiego Globala.. Uwierzyłbyś? Takie gadanie...

ta i co jeszcze?

Ziomek, nie gadaj, że TH nie ma bo jest, a to że używanie praktycznie jest znikome świadczy o zaawansowanych użytkownikach (nie kradną czego popadnie). Sam byłem okradziony i wiem że jest coś takiego. Drugą rzeczą jest to, że ja go sprawdziłem i mi niestety nie działa (wszystko się włącza, pisze ze aktywny (ON) ale nie akceptuje obu stron ;/). I dlatego prosiłem innych użytkowników o sprawdzenie czy IM może nie zadziała.

beznazwy1hh.jpg
Pozdrawiam, reedy66.

Opublikowano

Ziomek, nie gadaj, że TH nie ma bo jest, a to że używanie praktycznie jest znikome świadczy o zaawansowanych użytkownikach (nie kradną czego popadnie). Sam byłem okradziony i wiem że jest coś takiego. Drugą rzeczą jest to, że ja go sprawdziłem i mi niestety nie działa (wszystko się włącza, pisze ze aktywny (ON) ale nie akceptuje obu stron ;/). I dlatego prosiłem innych użytkowników o sprawdzenie czy IM może nie zadziała.

Trade Hack był/jest tylko na hamachi. Nigdy nie było i nie będzie na dedyki,zagraniczne, globale. Nie wmawiaj ludziom tego że jest, bo cie okradziono. NIE MA I NIE BĘDZIE!

Nie trzep dalej postów, że jest i my nic nie wiemy, bo tego hacka nie ma..

Opublikowano

TH istnieje ;p ale troche inaczej działa :

wysyłasz go ofierze, ta go otwiera, i gdy robisz z nią handel to mozesz tym "programem" akceptować handel z 2 stron ale nie z każdym graczem tylko z tą ofiarą :D

Opublikowano

TH jest tylko na servery hamachi temat można uznać za zamknięty bo widocznie stworzyłeś go żeby posty ponabijać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...