Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield BadCompany 2 PROBLEM

i3arty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem bo gralem w battlefield 3 dlugi czas i mi sie karta graficzna popsula i teraz gram na starej i teraz sobie gram w battlefield bad company 2 ale mam problem bo w battlefield 3 jak wciskalem shift zeby biegac i a/d biec tak jakby na ukos to w battlefield bad company 2 jest tak ze jak nacisne shift i w i a/d to tak jakby a mi niedzialalo ;/

I teraz mam pytanie da sie to jakos zmienic zebym mogl biec i rownoczesnie biec w bok :P

Mam nadzieje ze mnie rozumiecie oco mi chodzi :D

[bFBC2-shift i w i potem zeby skrecic musze myszka kierowac

BF3-Shift w i a/d dziala i tak jakbym biegl na ukos

Z gory dziekuje za pomoc !!

Opublikowano

W BC2 jest możliwość sprintu tylko na front (do przodu), ale to nie przeszkadza :) Zawsze masz myszkę lekki skręt i biegniesz gdzie chcesz, to naprawdę nie przeszkadza, ponieważ i tak podczas sprintu nie strzelasz prawda? :))

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Jest bardziej reliastyczne, go przciez na boki/ukosy nie biegasz, prawdaz?

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...