Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze pomysły na nowy dodatek do WoW'a .

craftlog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj możecie się dzielić swoimi pomysłami dot. nowego dodatku do WoW'a . Co dodalibyście , a co usuneli ?

Ja bym dodał :

- Podwyższony lvl do 150

- Nowa rasa : Nagi(neutralne jak Pandareni , po 10 lvlu można zadecydować o przynależności)

- Nowe czary : Przywołanie smoka wody(100 lvl) , Tsunami(95 lvl) , Zamiana w latającego węża(115 lvl) , Leczenie 7 osób naraz(Ultra Healing ,130 lvl , wystarczy po wybraniu tego czaru zaznaczyć wybrane osoby i kliknąć PPM) , Smoki Żywiołów(150 lvl , można przywołać wybranego smoka żywiołu ) i wiele innych czarów .

- Nowe lokacje : Isle of Serpents(140-150lvl) , Castle of Elementals(90-100 lvl), Podwodne miasto Water City(100-120 lvl) . Nagi rozpoczynają na Jungle of Serpents(1-10) , później gdy dołączają np. do Hordy to rozpoczynają w Echo Isles , a gdy są w Przymierzu to w Azsharze . W Eastern Kingdoms i Kalimdorze stoją przedstawiciele nag z misjami .

-Nowe klasy : Wojownik Smoka(Mail armor , leather armor)jest mieszanką Szamana i Wojownika .

- Nowe możliwości : Walka na mountach , wodne mounty(Water Riding) takie jak Rekin , Wodny Wąż , żółw , mini-arena od 10 lvl'a , event Bitwa Hordy vs Przymierze(wszyscy gracze Hordy i Przymierza automatycznie zostaną przyniesieni na pole bitwy) Wygrana to : 12456 punktów honoru , wygrani gracze dostaną 19 losowych przedmiotów do ekwipunku , wygrani dostaną również 2 losowe mounty .

- Nowe umiejętności dla klas : Hunter może oswajać większe bestie(Hipogryfy itp) , Rogue może wspinać się po drzewach , ścianach , budynkach oraz kraść bronie potworów(np. jeśli wypróbuje tą umiejętność na Myrmidonie to dostanie trójząb , szansa na to wynosi 50% ) , Warlock może przywoływać bestie z Płonącego Legionu(felhoundy , strażników zagłady) oraz się w nie zamieniać .

-Tytuł Dodatku : World of Warcraft : Invaders from the Sea(IFTS)

A wy jakie macie pomysły ?

Opublikowano

Ja to bym chciał żeby global był za darmo do 40 poziomu , a jak by się nie dało do 40 to chociaż do 30 :D i żeby gdy dedniesz i jesteś duchem to żeby latać . A najlepiej by było gdyby można było raz kupić WoWa za 150 zł i można grać za darmo :D

Opublikowano

@UP

NIE ! W niektórych miejscach można latać jak dedniesz. To że wow ma abonament to bardzo dobrze. Ja bym jeszcze usunął RAF'y by mniej noobstwa było.

@Topic

150lv to troszkę za dużo :) 95/99 max.

simply.4557.gif

Opublikowano

Ja to bym chciał żeby global był za darmo do 40 poziomu , a jak by się nie dało do 40 to chociaż do 30 :D i żeby gdy dedniesz i jesteś duchem to żeby latać . A najlepiej by było gdyby można było raz kupić WoWa za 150 zł i można grać za darmo :D

Z tym brakiem abonamentu to się zastanawiałem . Ale wtedy Blizzard nie miał by dużo zysków . Serwery by padły a nowych dodatków by już nie było . Warto poświęcić 40 zł za miesiąc(W miesiąc wbił bym maksymalny lvl , 20 lvl nabiłem w 1 dzień xD )

@McLeoks - Wtedy by nie było większego sensu kupować gry . 5 lvli wbija się szybko . Gdyby był 150 lvl to więcej ludzi by grało , starając się wbić ten "ostateczny" . Ale to tylko moja opinia :)

Opublikowano

Cataclysm - lvl podniesiony o 5

Mists of Pandaria - to samo.

Blizzard zapowiedział jeszcze dwa dodatki, co oznacza, że najprawdopodobniej lvl cap będzie podnoszony o 5lvl a nie 10.

Opublikowano

W wowie nie ma czegoś takiego jak smoki wody, poczytajcie troche lore zanim zaczniecie rzucać pomysły.

Ale ja mam taki pomysł że wodne smoki będą . Wiem że w WoW'ie ich nie ma .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...