Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] kurs autoit

samios2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , czy zna ktos jakis kurs pisania programow w autoit .. bo jestem w tym zielony , a chcial by np : boty/programy robic w C++ i innych to sa bardzo trunde jezyki bo inni mowia wiec nie chce..

A jakis koles pisal ze autoit jest łatwe.

To czy ktos zna jakis kurs

Beda like :)

Opublikowano

autoit nie jest taki łatwy, ale tutaj w dziale masz MEGA TUT autoit i podstaw się tam nauczysz

Opublikowano

Szczerze, zależnie czego oczekujesz, AutoIt potrafi być banalnym wręcz narzędziem do robienia botów. Znam to ze swojego przypadku, owszem, dużo bładziłem, wertowałem dokumentacje, uczyłem się na własnych przykładach,ale ostatecznie w jeden wieczór przyswoiłem te nowe środowisko, a w następne 2 dni zrobiłem bota do Diablo 3 który był niewykrywalny, i przyniósł mi na prawdę niezłe zyski ;) Teraz automatyzacja większości procesów na komputerze ( czy to bot, czy inne zlecenia ) wydaje się banalnie prosta, szybka i efektywna ! Odpowiadając na twoje pytanie jednym zdaniem : przewertuj tutorial z forum, poczytaj dokumentacji, dowiedz się więcej na temat funkcji ImageSearch i to wszystko czego będziesz potrzebował do stworzenia bota :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...