Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]jak sprawdzić czy jest się zbanowanym

zima1o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co ty naprawdę patrz ile musiałem na te konto wydać 1 item uber 25 zl każdy 4ewer zaczy ja kupiłem 10 itemów uber na promocji za 6k fundsówmojekontos.png

Opublikowano

Nie jestem modem, na postaci tutuijkjg nie ma bana (PB) a nawet jakby był to reinstall gry w niczym nie pomoże.

@Down

Na GGC masz status niezbanowanego, twój GUID jest czysty, na liście PB także cie nie ma, jakim cudem aimbot 500 skoro nie ma takiego powiadomienia ?

Opublikowano

przecierz pisze jak wchodze pb wolation aimbot 500??

reinstal pomaga w tym ,że jak wejde na zbanowane konto wywali mnie PB lub GGC to wywali cie też na niezbanowanym koncie bez przyczyny a jak zrobię re-instal'a to mnie nie wywali na niezbanowanym koncie .w każdym razie kiedyś tak trzeba było zrobić

Opublikowano

Moze otrzymałes bana od pb. Googlus, jak się ma bana na jednej postaci, to automatycznie ban przechodzi na wszystkie. Tzn mozesz sprawdzic stan drugiej postaci i nie miec bana, a potem sprawdzic postacie pozostałe. Jesli na jakiejkolwiek będzie ban, to sobie nie pograsz na serwerach z GGC zadną postacią na tym koncie.

Opublikowano

Moze otrzymałes bana od pb. Googlus, jak się ma bana na jednej postaci, to automatycznie ban przechodzi na wszystkie. Tzn mozesz sprawdzic stan drugiej postaci i nie miec bana, a potem sprawdzic postacie pozostałe. Jesli na jakiejkolwiek będzie ban, to sobie nie pograsz na serwerach z GGC zadną postacią na tym koncie.

Czyli teraz mając bana na jednej postaci, całe konto leży ? Kurcze, kiedyś ban nie przechodził na innych "herosów" i można było wchodzić postacią x podczas gdy na koncie był ban. Dobrze, niech system się rozwija, dzięki za info.

Btw. poradnik:

http://www.mpcforum....7-tut-mam-bana/

Opublikowano

Tak mam na 2kontach. Wbijam na sewer postacią o nicku np cziter, a na zołto pisze np" multihack cziter227 12.05.2011", gdzie cziter to postac na ktorej gram, a cziter 227 to nick postaci na ktorej bana otrzymałem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...