Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DEDYK [SURV + FRAKCJE] ZAPRASZAM!

xXxBrokenxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacjax.png

SURVIVAL + FRAKCJE

informacjeo.png

083.gif Adres IP:s7.mineserv.eu:23221

083.gif Typ Serwera:Survival

083.gif Potwory:]Tak

083.gif Zwierzeta:Tak

083.gif PvP:Tak

083.gif Premium:Nie

083.gif Sloty:20

083.gif Biala Lista:Nie

083.gif Nether:Tak

083.gif On/Off: ikonkabf.png

pluginyy.png

WorldEdit , WorldGuard , Factions , SupplySign , Essentials , PEXRank , AntiCheat itd.

ekipab.png

Właściciel: ManieK , Ezreal

Admin: xXxBrokenxXx , Furren Moderatorzy: ichigo992 ,killklone , MrCracku

infododatkowe.png

Miła atmosfera , mili gracze , ogarnięta administracja .

ZAŁÓŻ SWOJĄ FRAKCJE I ZASTAŃ NAJPOTĘŻNIEJSZY ZE WSZYSTKICH!!

Opublikowano

Zdecydowanie za mało slotów, jakoś sceptycznie podchodzę do tej 'Miłej administracji' i zapewniania, jak to wszystko jest piękne.

No cóż - może się zjawie, a może nie.

SUPPORT MY MENTAL HEART OR I WILL KILL YOU!

Opublikowano

Spokojnie bez zbendnych emocji bedzie dzialal . Ale to jutro ,gdyz, poniewaz, dlatego ze :D ktos sie wlamal w konsole i moze robic co chce wiec probojemy to wszystko ogarnac i naprawic;/ niestety niektorzy ludzie juz tacy sa .

Zdecydowanie za mało slotów, jakoś sceptycznie podchodzę do tej 'Miłej administracji' i zapewniania, jak to wszystko jest piękne.

No cóż - może się zjawie, a może nie.

No ale na wszystko potrzebna jest kasa . Jezeli beda kupowac VIP'y to bedzie kasa , a jak bedzie kasa to beda sloty ^^

Opublikowano

dostałem bana od vipa że napisał se a ja go poprawiłem i on mnie oszpecił i ja napisałem najpierw słownik potem gra ban był od Mańka

KalafiorPPLL

taka jest moja opinia

i proszę od banowanie bo vip nie powinien mieć uprawnień do ban :/

a powód to :taki cwaniak ja będę lepszy

NIE POLECAM

proszę o odpowiedz jakiegoś admina

Opublikowano

Spokojnie bez zbendnych emocji bedzie dzialal . Ale to jutro ,gdyz, poniewaz, dlatego ze :D ktos sie wlamal w konsole i moze robic co chce wiec probojemy to wszystko ogarnac i naprawic;/ niestety niektorzy ludzie juz tacy sa .

No ale na wszystko potrzebna jest kasa . Jezeli beda kupowac VIP'y to bedzie kasa , a jak bedzie kasa to beda sloty ^^

Właściwie to jest kpina, że ktoś włamał się na konsole serwera, co jeśli to byłby poważniejszy atak i zostałyby wykradzione dane ludzi?

Z takimi hasłami można zrobić wiele, jeśli zna się czyjeś podstawowe dane... podejrzewam, że ktoś po prostu użył jakiegoś dennego exploita i z waszej winy, czyli braku odpowiednich zabezpieczeń mogły wyniknąć dziwne sytuacje.

Jeśli zabrzmiało to zbyt 'poważnie' to z góry przepraszam, ale się podenerwowałem.

SUPPORT MY MENTAL HEART OR I WILL KILL YOU!

Opublikowano

Server DO DUPY !!!!!1

Admini nieogarniaja zadac im pytanie to ci nieodpowiedza napisza tylko ze sa zajeci :O

Podobno Surf+Frakcje wbijam na serva wpisuje /f a tu Brak komendy !!!!!!

NIEPOLECAM !!!!!!!

Opublikowano

dostałem bana od vipa że napisał se a ja go poprawiłem i on mnie oszpecił i ja napisałem najpierw słownik potem gra ban był od Mańka

KalafiorPPLL

taka jest moja opinia

i proszę od banowanie bo vip nie powinien mieć uprawnień do ban :/

a powód to :taki cwaniak ja będę lepszy

NIE POLECAM

proszę o odpowiedz jakiegoś admina

Synek za malo wiesz zeby tu pisac , to jest 1 a 2-to jest to ze nie mogles dostac bana od vipa bo on nie ma takiej mozliwosci i widac jaki jestes tępy, 3- dostales bana bo powiedziales zebym kupil se slowni a do tego ty sie pomyliles bo co za balwan pisze który przez u zwykle i jeszcze zaczeles mowic ze serwer jest zjeb*ny i takie tam duperele to sie nie dziw ze dostales tego bana.

Server DO DUPY !!!!!1

Admini nieogarniaja zadac im pytanie to ci nieodpowiedza napisza tylko ze sa zajeci :O

Podobno Surf+Frakcje wbijam na serva wpisuje /f a tu Brak komendy !!!!!!

NIEPOLECAM !!!!!!!

Sluchaj ziomek jak bys był taki cwany to bys wiedzial o tym ze factions na 1.4.2 jeszcze nie ma i nie wkrecaj kity bo mi uszy więdną\

Właściwie to jest kpina, że ktoś włamał się na konsole serwera, co jeśli to byłby poważniejszy atak i zostałyby wykradzione dane ludzi?

Z takimi hasłami można zrobić wiele, jeśli zna się czyjeś podstawowe dane... podejrzewam, że ktoś po prostu użył jakiegoś dennego exploita i z waszej winy, czyli braku odpowiednich zabezpieczeń mogły wyniknąć dziwne sytuacje.

Jeśli zabrzmiało to zbyt 'poważnie' to z góry przepraszam, ale się podenerwowałem.

Odpowiem Ci tak : Kazdemu moze ktos sie wlamac bo sa takie teraz sztuczki ze szok i w kazdej chwili ktos Ci sie wpierdzieli i nie bedziesz wiedzial kiedy ? co? i jak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...