Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Potwierdzenie konta

Szerwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę potwierdzić konta na email przychodzi mi takie coś [Please verify your email for your account.]

Powie mi ktoś co jest grane

Combat Arms

10884872893525841624.jpg

Opublikowano

Nic nie jest grane :P

Po prostu zakładasz konto i nie musisz nic potwierdzać na e-mailu, po prostu zakładasz konto i grasz.

Nie musisz się niczym przejmować... ;)

Opublikowano

ja dzis zarejstrowalem sie 1 raz i link nie przyszedl .Wkurzylem sie i zarejstrowalem sie 2 raz na innej poczcie i znow nie przyszedl. Nie wiem co jest grane??...

Opublikowano

Żaden link potwierdzający nie przyjdzie :D

1. Zakładasz konto na nexonie .

2.Włączasz Warrocka . (Jak włączysz poprzez strone nexona to dostaniesz 4 retaile)

3.Po zalogowaniu wyskakuje ci okienko gdzie musisz wpisac swój nick .(Jak wpiszesz "FreeGuns" to dostaniesz tmp9 i xm8)

4. Po wpisaniu wybierasz serwer na którym chcesz grac .

5.Grasz :D

Opublikowano

Żaden link potwierdzający nie przyjdzie :D

1. Zakładasz konto na nexonie .

2.Włączasz Warrocka . (Jak włączysz poprzez strone nexona to dostaniesz 4 retaile)

3.Po zalogowaniu wyskakuje ci okienko gdzie musisz wpisac swój nick .(Jak wpiszesz "FreeGuns" to dostaniesz tmp9 i xm8)

4. Po wpisaniu wybierasz serwer na którym chcesz grac .

5.Grasz :D

A więc zrobiłem tak jak mówisz.. Ale sie zgubiłem. Słuchaj jak odpalam Warrocka, przez ikonke na pulpicie, to automatycznie przechodzi mi na strone http://en.warrock.nexoneu.com/ No i co dalej ?

Jak np: odpalam przez lunchera to odrazu w gre wchodzi itd.. Jak wpisuje swoje passy.. To wyskakuje błąd że musze potwierdzić Adres e-mail.

Ok pomijając ten fakt próbowałem zalogować sie takze na stronce, i wyskakuje ze nie mam konta -.- Lub musze potwierdzic emaila.. Passy wpisuje bardzo dobrze bez pomylki. Wiec w czym błąd ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...