Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][MOD][1.2.5]Paczka modow takie jakie ma Husiek:)

Edage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Godzinka roboty i zrobilem paczke modow z modami na jakich gra Husiek z wyjatkami, ale sie niezorientujecie

:D

macie tu link :

http://www.mediafire.com/?76dtk72jbbev02u

Jak cos nie bedzie dzialalo lub chcecie inne mody pisac w komentarzach

mody:

ReiMinimap

Airship

Better Dungeons

Craft Guide

Crystal Wing

Custom Mob Spawner

Mo' Creatures

Equivalent Exchange 2

Extra Biomes XL

Floating Ruins

Inventory Tweaks

Minecraft Forge (Forge Mod Loader)

Minecraft Resolutions

Thaum Craft 2

Treecapitator

Twilight Forest

Elemental Creepers

Mod Loader MP

Industal Craft 2

Atmos Mobs

Better Enchanting

mody takie jak Humans+, seria RedPower,4096IDs,GUI Api,Mr_Okushama Okutlis,Uranium Mod dodam wprzyszlym czasie poniewaz mam z nimi pewien problem

Instalacja:

Pobrany plik EdagePack.rar wklej do folderu .minecraft(#:\Users\...\AppData\Roaming\.minecraft)

wypakuj zamieniajac wszystkie pliki

koniec :D

gdyby cos nie dziala usun caly folder .minecraft pobierz minecrta na nowo i zmien wersje na 1.2.5 i wtedy wykonaj czynnosci podane powyzej:)

PS: Radze grac na nowych swiatach, to pomoze w uniknieciu bledow...

Skan :

https://www.virustotal.com/file/b7c8ab4dd901e33cd1777ee49a9af4f54ec494979d95b6065a441b777e0cde85/analysis/1351681314/

Opublikowano

Z tego co wiem, to ten co robił Huśkowi mody to był to specjalista Javy. Ponieważ specjalnie mu konfigurował mody. Nie zrobisz paczki modów takiej jaką ma husiek.

svh03y.jpg

Opublikowano

zaden specjalista javy, wystaczy id zmieniac i gotowe a ja nie mam narazie na to czasu wiec niektore mody odstawilem na pozniej

Opublikowano

Szkoda, że nie zaktualizujesz na wersję:

"1.4.2".

Kto powiedzial ze nie, jak bede mial czas i dostepne mody na ta wersje to sie zobaczy

Opublikowano

Nie robił tego żaden programista javy, tylko on sam :) Ja osobiście zrobiłem identyczną, z wszystkimi modami. Teraz testuję ją w poszukiwaniu błędów, lub bugów. Dodałem jeszcze Tropicraft, z którym Husiek nie mógł sobie poradzić.

Opublikowano

Paczka jest już w sumie gotowa, ale wydajność jest jednak słaba. Spróbuję ją poprawić, lecz dużo nie zdzialam, bo mody na 1.2.5 nie mają już wsparcia. Do tej paczki potrzebny jest po prostu huśkowy komputer "z nasa" jak to mowią :D

Opublikowano

kluczownik czy twoja paczka ma red power humans+ Uranium MOD 4096IDs,GUI Api,Mr_Okushama Okutlis?

bo Jeżeli tak to udostępnij dam like'a :)

a poza tym można użyć programu game booster3

Opublikowano

Tak, paczka zawiera te mody (wszystkie które są wymienione pod filmami Huśka + tropicraft). Jeśli ktoś nie chce tropicrafta, może usunąć go z folderu mods i po sprawie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Paczka jest dalej aktualizowana czy jednak Autor zrezygnował z jej aktualizowania?

PS: jak kolejny idiota który nie czyta regulaminu i wali mi warna za temat z 11lstopada (patrz@up) to zestrzele z wiatrówki i siekierką dobije...

svh03y.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...