Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]długo sie ładuje

Bartij2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszyskich mam problem z GRO...wszystko łądnie działą zainstalowałem wszystko git w grze naciskam PLAY czekam az ktos dojdzie i tu zaczyna sie problem...czekam az sie załaduje mapka ale to bardzo długo trwa i jeszcze sobie nie zagrałem ;/ czekam ponad 10 min i nic nadal ładowanie mapki a i nie wiem czy tak powinno byc ale jak podczas łądowania tej mapki u innych pisze IN GAME a u mnie NOT READY i nie wiem czy tak powinno byc... a po kilku minutach ładowania mapki robi sie czarny ekran i biała czaszka na srodku ekranu a w tle leci muzyka i nic dalej... co robic pomocy...mam dobrego neta bo mam 6 mb/s

64l7.png

Opublikowano

- Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej.

- Podaj specyfikacje swojego komputera

- Użyj programu Gamebooster, w celu zwiększenia wydajności

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

jak zainstalować najnowsze sterowniki a to moj komputer :)

system :Windows XP home edition

procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+,MMX,3DNow (2CPUs)

pamiec ram : 2048mb RAM

DirectX: DirectX 9.0c

grafa:NIVIDIA Geforce 8600 GT

64l7.png

Opublikowano

http://www.nvidia.pl/object/winxp-306.81-whql-driver-pl.html

Kliknij Pobierz. Jak już pobierze to zainstaluj i ponownie uruchom komputer i sprawdź, czy będzie działac.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

sory ze sie tak wyraze ale ...KOCHAM CIE ;* ;* ;* działa

tylko trez nastepny ale mały problem .... nie płynnie mi chodzi myszka po prostu ma lagi ja ruszm muszka a tu celownik dopiero leci ... i mnie to drazni troche

64l7.png

Opublikowano

ok wiem jak właczyc zoom ale jak przyblizyc zoom jeszcze blizej

Bliżej się nie da, chyba, że niektóre snajpy posiadają 2x zoom to wtedy klikasz 2 razy przycisk włączania.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

- Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej.

- Podaj specyfikacje swojego komputera

- Użyj programu Gamebooster, w celu zwiększenia wydajności

Użycie takiego programu nie zawsze da nam pożądany efekt - GameBooster nie ingeruje w środowisko gry, tylko otaczających procesów. Jedyną dobrą metodą na prawdziwe odczucia, że gra 'dowolna' się nie tnie to OverClocking, - niestety wśród słabo doświadczonych użytkowników komputerowych praktycznie nie do wykonania. Także odsuwam od pomysłu typu GameBooster i przeróżnych przyśpieszaczy.

SUPPORT MY MENTAL HEART OR I WILL KILL YOU!

Opublikowano

ej a jest gdzieś jakiś poradni z całym spolszczeniem do GRO ?? taki ze wyjasnione jest wszystko co do czego?? i ponawiam pytanie jak naprawić bron?

64l7.png

Opublikowano

ej a jest gdzieś jakiś poradni z całym spolszczeniem do GRO ?? taki ze wyjasnione jest wszystko co do czego?? i ponawiam pytanie jak naprawić bron?

Nie ma i zapewne nie będzie spolszczenia do tej gry.

Co do naprawy to w menu, tam gdzie trzymasz swoje bronie, trzeba kliknać na broń i potem Repair.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

ok dziekuje i napewno komus sie przyda ten temat... a i jeszcze mam problem podczas gry jak na początku wejde na mapke to zwiesza mi gre tak na 2-3 minuty i musze czekac i zacznie normalnie działąc ... to mnie tez denerwuje...

64l7.png

Opublikowano

Pewnie twój komputer musi dokładnie wczytać mapke, i dla tego tak na chwile zwiesza.

2-3 sek. to nie jest też tak dużo, żeby się denerwować ;).

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

na 2-3 minuty... a nie sekundy

a po tym zacienciu juz w miare chodzi normalnie ale jeszcze te lagi z celownikiem ciezko mi w kogos trafic ;/ a w innych grach jak Warrock działa normalnie a tu widac ruznice i lipa jest ...

64l7.png

Opublikowano

na 2-3 minuty... a nie sekundy

a po tym zacienciu juz w miare chodzi normalnie ale jeszcze te lagi z celownikiem ciezko mi w kogos trafic ;/ a w innych grach jak Warrock działa normalnie a tu widac ruznice i lipa jest ...

Aha, sorki moje niedopatrzenie. Możliwe, że twój komputer za bardzo nie ogarnia, więc wiesz ;).

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

to lipa troche a mam jeszcze pytanie xD bo mnie denerwuje ten celownik podstawowy w snajperce...głupio sie przez niego luka bo zasłaniaja czarne kreski i mało widac ... i tu pytanie jak kupi inny celownik to bedzie inaczej widac? czy to tylko sie ruzni wygladem?

64l7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...