Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]Nowy dział Star Wars the Old Republic

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym aby za niedługo powstał nowy dział o grze Star Wars the Old Rebulic, ponieważ gra przechodzi za niedługo na f2p i będzie trzeba gromadzić hacki,boty itd. no więc chciałbym aby taki dział powstał gra jest naprawdę fajna i warta uwagi ale to zależy od was czy taki dział powstanie.

Opublikowano

To, że przechodzi na model F2P wynika z niskiego zainteresowania tym tworem, a zatem nowy dział miałby niską frekwencję.

Opublikowano

Jestem na NIE...

Teraz każdy gra w Metina, minecrafta itd...

A nie w jakieś gówniane Star Łorsy

1/100 forum gra w to coś a może i mniej

Dojebałeś jak łysy grzywką o ściane. Wyjebmy wszystkie działy, bo ludzie grywają tylko w Metina i Minecrafta -.-"

Co do działu to jestem na Tak, ale dopiero jak przejdzie na F2P.

Gierka jest super, i dużo osób w to gra.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

To, że przechodzi na model F2P wynika z niskiego zainteresowania tym tworem, a zatem nowy dział miałby niską frekwencję.

Powiem tak. E@ więcej zarobią na mikropłatnościach aniżeli na abonamencie. I tak nikt nie przebiję tyranii WoW'a co do MMO.

Opublikowano

Wolałbym by stworzono ogółem dział O Star Warsach, wtedy by było większe zainteresowanie :)

Np KotOR 1/2. I starsze części.

Jeśli tak będzie, to tak.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Jestem na tak. Gra jest na abonament. Mało osób z pewnością ma tą grę i jeszcze mniej by się wypowiadało.

Spokojnie za około miesiąc trochę mniej zobaczysz grę f2p teraz przydałby się nowy dział Star Wars, ponieważ jest to dobry film, gra itd. gier jest dużo i jedna mmo więc można by taki dział założyć w przyszłości nawet w 2015 będzie kontynuacja Star Warsów bo disney odkupił lucas arts czy jak to tam.
Opublikowano

Na nie, jakoś nie widzi mi się duży ruch w tym dziale.

Z masy moich znajomych 1 osoba w to gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...