Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Pytania?

Sir_Jumbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy Twoim zdaniem gangi powinny mieć możliwość robienia Force Character Kill? (FCK)

Czy w In Character dozwolony jest gwałt? Uzasadnij swoją wypowiedź.

W jaki sposób będziesz odgrywał czarny charakter?

Opublikowano

Czy Twoim zdaniem gangi powinny mieć możliwość robienia Force Character Kill? (FCK)

Moim zdaniem tylko niektóre gangi powinny mieć taką możliwość , ponieważ jak w jakimś gangu za przeproszeniem są "nieogary" mogły by po prostu każdemu "strzelać" FCK'a. Jednak , gdy wszystkie gangi miałyby mieć taką możliwość (ogary i nie ogary) to jestem przeciw.

Czy w In Character dozwolony jest gwałt? Uzasadnij swoją wypowiedź.

Tak , ponieważ jak wszystko dobrze odegra się IC , to tak.

W jaki sposób będziesz odgrywał czarny charakter?

Będę po prostu zły - napady , pobicia i w ogóle wszystko co nielegalne.

Mam nadzieję , że pomogłem! :D

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

Opisz dokładnie pojęcie deathmatch, co to jest i po czym je rozpoznać? (0/250 wymaganych znaków)

Death Match - w skrócie nazywany DM , czyli gracz vs all. Pojęcie najczęściej używane w strzelankach multi player. Polega to na tym kto zdobędzie najwięcej fragów , czyli kto zabije najwięcej przeciwników.

Więcej nie wymyślę , nie umiem ;d

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...