Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z SFBOT

SxYxSxYxK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem z sfbotem. Ściągnełem bota pol roku temu i dzialal przez caly czas .

Ostatnio gdy chcialem zmienic ustawienia przestało mi widzieć serwery , więc wszedłem na temet z mpcforum.pl o znikajacych serwerach .Nic to nie pomogło. Teraz gdy ściągam obojętnie jaką wersje bota to jest ta sama sytuacja a mianowicie wpisuje login haslo ustawiam kraj i serwer naciskam OK i nie widać zakładki z tą postacią !? O co chodzi ? Potem jeszcze jak chce np wejsc w ustawienia tego bota to naciskam na zakładkę " ustawienia" to ona nie reaguje .

Mam windowsa 7

Bardzo prosze o pomoc

Opublikowano

Witam,

mam problem z sfbotem. Ściągnełem bota pol roku temu i dzialal przez caly czas .

Ostatnio gdy chcialem zmienic ustawienia przestało mi widzieć serwery , więc wszedłem na temet z mpcforum.pl o znikajacych serwerach .Nic to nie pomogło. Teraz gdy ściągam obojętnie jaką wersje bota to jest ta sama sytuacja a mianowicie wpisuje login haslo ustawiam kraj i serwer naciskam OK i nie widać zakładki z tą postacią !? O co chodzi ? Potem jeszcze jak chce np wejsc w ustawienia tego bota to naciskam na zakładkę " ustawienia" to ona nie reaguje .

Mam windowsa 7

Bardzo prosze o pomoc

Na strone sfbota tam w newsach na stronie głównej jest to co musisz zrobić w c:/user/[nazwa urzytkownika]/ app data/roaming/sfbot musisz w pliku sfbot.ini w linijce server= wpisać nazwe serwera (np: s12.sfgame.pl) powodzenia:)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

siema nie czytałem do końca twojego problemu ale mogę pomóc chyba ;} ja mam windows xp ale na 7-demce tez moze zadziała wes start i uruchom tam wpisz %appdata% szukaj pliku sfbot ,, jest tam 1 plik do konfiguracji odtwórz go,najlepiej przez notatnik tam będziesz miał name-swój nick,,password-hasło i tam będzie troszke dalej pisało serwer: tam skasuj wszystko i wpisz np s7.sfgame.pl zalezy na jakim świecie grasz myślę pomogłem :}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...