Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płatność Minecraft

neXt15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, po wciśnięciu przycisku "Confirm and Pay" wyskakuje takie coś:

Tak po skopiowaniu pisze tam:

" Transaction failed

We were unable to deduct 19.95 EUR from your credit/debit card because the transaction was declined by your card issuing bank. To continue with this payment we advise that you try again using a different credit/debit card. "

Na koncie mam 100 złotych, nie mam pojęcia w czym tkwi problem.

1367996595-U582588.png

Opublikowano

A moze sproboj uzyc innego przekazu, np. Western Union?

A paypal sam przelicza kase. Poza tym pisze tam "uzyj dowolnej innej karty/debetowej"...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

A moze sproboj uzyc innego przekazu, np. Western Union?

A paypal sam przelicza kase. Poza tym pisze tam "uzyj dowolnej innej karty/debetowej"...

A jeżeli nie posiadam? Mam 15 lat, myślisz że mając jedynie dowód tymczasowy wydadzą mi nowe karty itp?

Jak to jest z PayPalem?

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Acha... a mozesz mi napisac na PW jak niepelnoletni z dowodem czasowym moze se zalozyc konto???

A paypal powinien ci sam przemielic euro na zlotowki, ale masz cos z karta i trzeba uzyc innej. Ale nie musisz! Polowa przekazow z minecraft.net obsluguje oprocz wlasnych kont zwykle karty. Nie uda ci sie z jednym przekazem- proboj z drugim :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ja tez nie ogarniam, sorry. Wiem tylko jak zaplacic lae na tym moja wiedza sie konczy..

Opublikowano

Ja tez nie ogarniam, sorry. Wiem tylko jak zaplacic lae na tym moja wiedza sie konczy..

A rejestracja na tym czymś i podanie numeru karty jest bezpieczne? Nie mam zamiaru później dostać rachunku do domu...

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Podanie nr. karty jest bezpieczne. O ile sie nie myle- dostajesz rachunek do domu albo znika ci magicznie z konta :)

radze odwiedzic jakies FAQ albo forum paypal, bo ja naprawde nie wim czy dobrze pisze..

Opublikowano

A rejestracja na tym czymś i podanie numeru karty jest bezpieczne? Nie mam zamiaru później dostać rachunku do domu...

Hm. Znalazlem ci FAQ na ebayu, w ktorym wyjasniaja o co w paypalu chodzi. Moze ci sie to przydac ;)

(link jest martwy bo wchodze z komorki i nie mam opcji odnosnikow)

http://pages.ebay.pl/paypal/faqs.html

ps. ale se postow nabilem :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba najlepszym rozwiązaniem jest tu PayPal bo sam przeliczy Złote na Euro. Robiąc konto w serwisie, wystarczy, że wykonasz przelew (w złotych) na konto PayPal. Przed wykonaniem przelewu musisz potwierdzić konto bankowe w PayPal, co trwa około 12 godzin. Potem linkujesz konto, tworzysz walute w Euro i gotowe, możesz robic przelew.

https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/helpweb?cmd=_help

Opublikowano

A kto powiedział, że nie możesz mieć karty bankowej? Właśnie jeśli nie masz 18 lat, nie możesz mieć PayPala, a konto junior możesz założyć już w każdym banku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...