Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DYSKUSJA Jak oceniacie event halloween ?

Qadam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzis chcialem zapytac sie was jak oceniacie event z okazji halloween jak gf zorganizowal ten event czy wam sie w nim podobalo a co nie, czy wedlug was gf odniosl sukces czy porazke ? Swoja opinie na temat tego eventu mozesz wyrazic pod tematem.

Opublikowano

Jak dla mnie ten event to totalna porażka, różdżki dropią raz na kilka godzin (dropiłem całą noc w lesie i tylko 3)

A do tego dali te różdżki w ItemShopie... Wszystko dla kasy !

nie reklamujemy serwerów w sygnaturach

Opublikowano

Jak dla mnie, jak zwykle tylko zarobek się liczy, bo po co umilić nam grę, lepiej ją utrudnić, a dla tych, którzy mają gruby portfel, to jest ok...

Ponad 6h na podwójnym dropie dropkiem 35 lvl w m2 i przez ok 6h wydropiłem 7 różdżek, dynia to porażki, większość to potki, wylatują miksturki pojedyncze Oo, nie ma to sensu.

Opublikowano

Dla osób nie spędzających kilka godzin dziennie przed kompem to jest kpina nie event. Wyczekiwany przez większość drop heksa jak zwykle w niedz i jakże inaczej na kilka godzin... Jednym słowem PORAŻKA !!!

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Dropiąc na sohan i w m1 , przez czas trwania eventu dropnęłem jedną różdżkę :D i te dynie. Event oceniam słabo :)

Gf wobec graczy nie wydających na Is odniósł porażkę ,ale wobec wydających jak najbardziej Sukces:D

OndteAw.png

Opublikowano

Był już przecież temat z dyskusją .. zamiast tworzyć nowy mogłeś zadać pytanie w tamtym:

http://www.mpcforum.pl/topic/754950-dyskusja-drop-rozdzek-kolejna-porazka-gf/

Hejo

Opublikowano

Drop różdżek - Hu...

A nawet jeśli już to o 7:30 nawet już po 4 osoby na jednym CH na Ognistej

Wszystko dla kasy...

Event bardzo beznadziejny

W tamtym roku był 100x lepszy ...

Tyle ode mnie 1/10

Opublikowano
Jestem troche na tak troche nie drop slaby no ale wkoncu cos zrobili. Bo jak by nic nie zrobili to byscie spamili co to za administracja co nie robi eventow itp

Dla mnie słowo event to pojęcie obejmujące dobrą zabawę i obłowienie się w prosty sposób ;)

Jak widać tego nie ma. GF popełniło nie tylko klapę z tym,że zapomnieli umilić nam grę to jeszcze na tym nie zarobili a dlaczego?

Bo kto będzie sponsorował grę ,która nie daje mu satysfakcji i radości?To miał być event nie walka o 1 różdżkę oraz mordęga .

Klapa.

Budowniczy
Opublikowano

Dalnich event to tylko w is tak sano jak te skrzynki tambola chcesz kolejny los zaplac xD sam droplem tylko 2 czekoladki lepiej dropily i fajniejszy drop xD sorka za bledy telefon

Opublikowano

Syf Syf Syf i jeszcze raz Syf nigdy takiego porąbanego eventu nie było , tutaj ewidentnie widać że ten event był dla kasy pewnie GF zbierają se na wakacje . ;D

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Dla mnie ten event to porażka, 4h dziś i wczoraj i 0 różdżek, bo w ItemShopie można je kupić, więc dlatego nie warto nawet zaczynać gry na PL.

h6IduA1.png

Opublikowano

nie grałem w pla z rok a z ciekawości se wszedłem na forum pla i z ciekawości wszedłem podropić na metkach ;P ale po paru metkach wyłączylem metka i go odrazu wywaliłem tak jak rok temu hha ;p pl już nigdy nie będzie fajny.. chyba ze wygram w lotka to se zakupie smy hha :D

Opublikowano

Zależy, np. na Astralu 3 na 4 CH są praktycznie puste.

To prawda tez gram na Astralu ale jeszcze zalezy gdzie na pustyni masakra a na sohan da sie znalesc metka ale 1 na 1 ch wiec dla mnie tez jest to porazka a w lesie i ma mapach tego typu nie dropilem.

Opublikowano

Ja uważam event za porażke , ale skoro inni mówią że "jakoś" to dropi to dam eventowi 2/5

Sam Ubiłem 20 Wodzów Orka , i nic nie poleciało . Również z ok. 30 metków 45 Oraz 60+ metków m2 , na mojej postaci 37 lv Nie dropła Ani 1 różdżka , jednak mają niby dziś poprawić drop :)

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...