Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] the conection has ended ...

WarRocKkK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co ogladalem i czytalem to problem z HSem wystarczy recznie zaktualizowac HS'a C>nexon>CA>HShield> update >autoupdate

podobno to na tyle ...

-jak nie dziala to można wyłączyć anty wira i zesetowac p. z netem ( to akurat tak doradzal Piecu)

w sumie to by wszystko tłumaczylo najpierw Hs niechcial sie włączyć teraz prblem z nim w grze ... :D

post-655405-0-49118800-1351624298.jpg

Opublikowano

to znaczy?

byl problem z Hs'em na samym poczatku wiec poczytalem chwilke i ten błąd to wina hs'a wiec reczna aktualizacja i twoje rady powinny pomuc a reinstal co ma do HShilda? bo skoro cos oni zwalili mozesz reinstalowac ale bedzie 1 i to samo .... moim zdaniem

Opublikowano

widzialem byl 1 post ... myslalem ze może sie komuś przyda wiec powiedzialem co i jak ... i nie napisalem tam "ja tak mam "

mniejsza...o to rub jak uważasz sorki ze chcialem troche lepiej dla innych :D

Opublikowano

a ja mam z tym problem ,że jak aktualizuje HS

to mi się nie chcę do końca zaktualizować ..

Instalkę mam z 29.10.2012 więc nie aż taka stara ..

Czy jutro by to naprawili ? bo jutro jest ta cała konserwacja

1377774857-U369478.png

Opublikowano

noto masz jakies pliki uszkodzone ... widze jak ci sie niechce do konca aktualizowac usun wszystko łącznie z nexonem :D jak masz tylko CA :D i od nowa sciaga sie CA ok 15 min a instaluje 5 wiec 20 min i masz :D no na moim necie ale ja mam 1 z slabszych wiec powinienies miec podobnie nowa instalka i graj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...