Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DO WSZYSTKICH CO DALI SIĘ NABRAĆ NA TEMAT O TREŚCI PRACA!

patipls

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TO KONTO ZOSTAŁO WYKRADNIĘTE I UŻYWANE DO PRZEKRĘTÓW KTO BYŁ ZAINTERESOWANY PRACĄ ALE NIE ODMÓWIŁ TO DOBRZE ZROBIŁ PONIEWAŻ JA SAM DAŁEM SIĘ NABRAĆ I NIBY DOSTAŁEM TELEFON DO WYSTAWIENIA ALE W PORĘ SIĘ SKAPŁEM ŻE ZDJĘCIA SĄ Z INTERNETU, TAK SAMO GOŚĆ KTÓRY MIAŁ WYSTAWIĆ IPHONE LEPIEJ USUŃ AUKCJE BO ZOSTAŁEŚ OSZUKANY! I SAM BĘDZIESZ MUSIAŁ PŁACIĆ ZA TO! TYCH PRZEDMIOTÓW TAK NAPRAWDĘ NIE MA!

PROSZĘ ADMINA O ZBANOWANIE TEGO KONTA!!

Opublikowano

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

co za idiota zdjęcia z neta, kupuje się foty przedmiotów od ludzi, a nie bierze z neta.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

To dobrze, już pisałem z ,,Tobą'' (z tym kontem)

Podejrzane było info o wypłacie. Napisał mi coś takiego, że sam dostanę kase i te 10% zostawiam u siebie, a ,,Tobie'' wysyłam reszte. To mi się nie spodobało i odmówiłem, ale się wahałem...

Pomocnik
Opublikowano

Już nie kłam. Nie wykręcisz się z tego bo sprawdzą Ciebie jak Ci oszukani będą mądrzy i Ciebie pozwą ;D.

Ale jeśli tylko oszukałeś mpcforumowiczów to są nikłe szanse bo siedzą często tu debile i mogłeś na takich trafić;p

sygnary.jpg
Opublikowano
Wiec, chodzi o wystawianie przedmiotow na allegro. Zysk z kazdego sprzedanego przedmiotu to 10%. Cena waha sie miedzy 300-800zl. Na kazdy przedmiot posiadam fakture vat. Potrzebuje tak robic, zeby ominac Urzad Skarbowy. Wszystko jest legalne. Jesli bedziesz zainteresowany to wszystko wytlumacze.

Gościu miał zajebisty pomysł. Przekonać kogoś do wystawiania ziemniaków od 3000 do 8000zł za sztukę a następnie zgarnąć około 90%. A problemy kto by miał? Oczywiście, że wystawiający ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...