Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Huragan Sandy Czy przyjdzie do nas?

Pluszer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Szybkim krokiem jak słychać w wiadomościach rożnego typu idzie Huragan Sandy. Jak sądzicie możemy się spodziewać jego odwiedzin? :D

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Opublikowano

Do Kanady dochodzą resztki tego huraganu,więc nawet jakby to do nas dojdzie tylko chmurka ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Nie wierze, że istnieją tacy idioci xD

Ale mi humor poprawiłeś :D

Top. Nie, nie ma szans.

Opublikowano

@i jesteście w błędzie czytajcie trochę tvnmeteo.pl

w 40% może dotrzeć do europy ale nie z taką siłą jak tam do polski jak by dotarł to by deszcz lub snieg padał nic wiecej 'sypal'

"Siły Sandy nie sposób porównać do Katriny". Pozostałości huraganu mogą dotrzeć do Europy

http://www.tvnmeteo.pl/informacje/swiat,27/sily-sandy-nie-sposob-porownac-do-katriny-pozostalosci-huraganu-moga-dotrzec-do-europy,64971,1,0.html

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Jeb w łeb ...

Gówno prawda, jedynie co u nas będzie to śnieg, deszcz i grad.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Polska ma taki klimat że jest to niemożliwe

albo jak dostaniesz pale to ci taki huragan zbroi wjazd na pokój

Ta odpowiedź mówi wszystko.

Polska jest tak dobrze ulokowana, że większość kataklizmów nas omija jak huragany, trzęsienia ziemi. Ale za to na powodzie nie jesteśmy absolutnie gotowi.

Dlaczego u nas nie ma trzęsień ziemi ?

Płyty tektoniczne które u nas są, póki co są w świetnym stanie, i nie zanosi się w najbliższym czasie na zmiany.

Dlaczego huragany nie dotrą do nas ?

Większość huraganów tworzy się na morzach, ale nie takich jak Bałtyckie, najczęściej jest to Atlantyk. Tu można się spierać w jakich kierunkach idą takie burze, ale zwykle do Ameryki. Dochodzi do tego też różnica temperatur, porywy wiatru itp. To co mieliśmy w tym roku w wakacje, to nawet tornada nie były, bo zwykle są większe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...