Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 1350

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam champa do 1350... Co mnie interesuje? By to była dość mocna postać i długo trzymała się na linii (mid/top). Runki mam pod magie, ale może być postać pod ad ;d

Do tej ceny mam: garena, nunu, ashe, yi, fiddle, trynda, jax, warwick, tristana, alistar, teemo

Myślałem o: TF, Veigar, Evelynn (grałem i średnio mi się podobała), Morgana, Zilean

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

z wytrzymalszych to malaphite ale ja bym gral garenem

-idealne w pod tanka

-idealne przeliczniki ale ad

-ulti idealne do dobijania jak darius

-pasyw na topa moze byc

­

Opublikowano

Dzięki, ale szukam nowej postaci :P Chciałem zbierać na Gragasa, ale nie umiem zbierać ;x

Opublikowano

takie małe nawiązanie, za polubienie na facebooku lola dostajesz za darmo tristane z 2 skinem.

Zeby spamu nie było

warwick

doskok z ulti + stune, dobre combo 3 hit.

Opublikowano

Gragas nie jest wytrzymaly , jak na mida i wytrzymaly to kassadin (op ulti flash chyba co 8 sec , spory dmg z q , slow , nie ma problemu z mana) ew, morgana (jej plamka daje hp z pasywa i farmi sie z niej farmi , klatka , ulti do TF , tarcza na cc)

­

Opublikowano

takie małe nawiązanie, za polubienie na facebooku lola dostajesz za darmo tristane z 2 skinem.

Zeby spamu nie było

warwick

doskok z ulti + stune, dobre combo 3 hit.

Mam i Tristane ze skinem i warwicka ;)

Gragas nie jest wytrzymaly , jak na mida i wytrzymaly to kassadin (op ulti flash chyba co 8 sec , spory dmg z q , slow , nie ma problemu z mana) ew, morgana (jej plamka daje hp z pasywa i farmi sie z niej farmi , klatka , ulti do TF , tarcza na cc)

Właśnie myślałem nad Morganą ;)

Evelynn

• dobry mid/jungla
  • szybka
  • dobry lifesteal
  • mocny harras
  • epic farmer
  • szybka jungla
  • dobre ganki
  • AoE ult

Jakbyś kupił to zapraszam do mojego tuta do jungli ;)

Thx za dobry opis ;)

Lajki lecą i czekam na dalsze opinie ;)

Opublikowano

Mam jaxa! Czytajcie temat! ;p

Do tej ceny mam: garena, nunu, ashe, yi, fiddle, trynda, jax, warwick, tristana, alistar, teemo

Co myślicie o TFie?

Opublikowano

Myślę o tej Evelynn cały czas... Miałem ją na moim refie i za bardzo mi nią nie szło... Veigarem grałem i nawet mi się podobało, ale coś mi w nim brakowało. Widziałem Morgane na midzie i jechała mnie (Karthus) na combo... Morgana w rotacji, więc mogę ją przetestować.

TF to trudna postać do ogarnięcia? Długo trzyma na linii? Dobry DMG? Jak z przelicznikami? Grałem nim na pbe i mi nie szło bo go nie ogarniałem (krótko mówiąc).

Evelynn - widziałem jak wbiła pente i dlatego o niej myślę ;d

126000730-4.jpg

Ev czy TF? Inne postacie mnie nie interesują ;d (ew. morgane, ale ją przetestuje i najwyżej za tydzień kupie - po rotacji)

Opublikowano

TF na mida , trzeba karty ogarnac i kiedy gankowac z ulti bota czy topa

Ev moze isc na mida i jungle, trzeba ja ogarnac dobry build , do dobijana bardzo dobra , do TF ulti bardzo dobre

bralbym Ev

­

Opublikowano

Znajomi też polecają Eve i Veigara i jestem w kropce... 2 dobre postacie a tylko jedno 1350 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...