Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info problemy.

Sharrot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż właśnie dowiedziałem się, że Warrock ma problem z wejściem do gry. NIe da się kliknąć Game Start.

O to orginał tekstu:

We are currently experiencing some technical problems involving the game launch process. This is preventing some players from being able to access the game. Please be careful when logging out as you may be prevented from logging in again at the moment. We are investigating this issue further and will be working to solve this problem as quickly as possible.

Please not that this problem is currently not affecting Dekaron or Atlantica.

We apologise for any inconvenience or interruption this may cause and we hope to see you ingame again soon!

Please stay tuned for further updates concerning this issue.

Best Regards,

Nexon Europe Team

Moje tłumaczenie:

Mamy pewne problemy z wejściem do gry. Proszę być ostrożnym w wylogowywaniu się i wychodzeniu zgry, gdyż kontomoże zostać uszkodzone. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Czas przerwy:

Nieokreślony.

Źródło:

Pozdrawiam

<3

New info!

Warrock około godziny 19 dnia 30.10.12 znowu działa !

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Ja nie mam takich problemów.

Ale lajk za info ;)

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Ja mam taki problem. Nie mogę kliknąć w game start albo jak już będę mógł i kliknę to hackshield ładuję się bez końca.. Mam nadzieję, że to naprawią szybko.

Opublikowano

Myślę, ze conajmniej po jutre bedzie. Bo mają te problemy a jutro jeszcze ma być przerwa techniczna. Nic nie obiecuje ale moze to troche potrwać.

@Edit Temat można zamknąć, gdyż wszelkie problemy dotyczące tego tematu zostały rozwiazane.

1357040469-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...