Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[/]Konkurs Lvl up w LC-dyskusja. :)

Siffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu piszę,żebyś nie usuwał niewygodnych dla siebie postów tematów,bo zaraz raport poleci. :)

Więc najpierw chcesz zrobić konkurs,srasz się jak cholera,a potem zwalasz na użytkowniczkę forum.Bicz plis!

Przyznaj ,że przerosła cię rola moderatora i organizatora konkursów.Nie bierz się więcej za takie cuś.

Opublikowano

Smieszny jestes.Tylko krytykowac potraficie,nie mozecie sie cieszyc tym co macie.Tak btw. Wiesz,wysylaja na mnie skargi tylko po to zeby dostac sie na kida.Serio..zal :)

Opublikowano

Smieszny jestes.Tylko krytykowac potraficie,nie mozecie sie cieszyc tym co macie.Tak btw. Wiesz,wysylaja na mnie skargi tylko po to zeby dostac sie na kida.Serio..zal :)

Dzięki,wiem.Krytykujemy,bo mamy takie prawo.Zorganizuj porządny konkurs,z ustalonym regulaminem,terminem itp to nie będziemy narzekać.Nie bój się ja na kida się i tak nie dostanę,bo nawet nie chcę. :)

Opublikowano

Moge Cie upewnic ze miyoshi nie dojdzie do dzialu,poniewaz ja mam tutaj decydujace slowo.Niemysl ze podlize sie 1 gm'owi i git.

Koniec spamu.To dzial posiecony grze... :P

Opublikowano

Krytykujemy, bo do jasnej anielki sam o to prosiłeś. Ludzie podsuwają Ci dobre pomysły na modyfikację tego konkursu, ale Ty jesteś tak zafiksowany na punkcie swojego, że nie zauważasz jaki to badziew i bezsens.

Moge Cie upewnic ze miyoshi nie dojdzie do dzialu,poniewaz ja mam tutaj decydujace slowo.Niemysl ze podlize sie 1 gm'owi i git.

Koniec spamu.To dzial posiecony grze... :P

Zobaczymy. Nie będę się kłócić o posadę Kida czy Moda, bo mnie to wcale specjalnie nie uszczęśliwi. Ale za to jak zmienią takiego beznadziejnego Moda na lepszego to byłabym usatysfakcjonowana.

Konkurs sie nie odbedzie.

Ojejciu, foszka strzeliłem, bo 99% ludzi skrytykowało mój pomysł? Nie ośmieszaj się chłopcze. Nie umiesz wymyślić nic fajnego to nie myśl lepiej w ogóle. I daję sobie rękę uciąć, że mój pomysł na Twój konkurs spotkałby się z większą aprobatą użytkowników.

Opublikowano

Tak to jest jak daje się moda gimbusowi.(w dodatku nieogarniętemu,bo w innych działach modzi/kidmodzi mają 15-16 lat i dbają o swoje działy)

Opublikowano

Jak dla mnie ten konkurs to jedna wielka pomyłka najpierw usuniecie głosow z ankiety pozniej postow z temat. Prawda jest taka ze ElPadrino12 Nie potrafi zrobic konkursu i w ogole nie dba o dział sadze ze powinien dosc jakis kid jeszcze do tego działu np. xMiyoshi Bo prawda jest taka ze ona jest bardziej aktywna w dziale lc niz moderator.

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Więc jak?Może piszemy do jakiegoś GM i poprosimy o sprawdzenie,czy dział jest dobrze prowadzony.Jeśli nie to Padrino wylatuje.Miyoshi masz moje błogosławieństwo na moda działu LC. :)

Opublikowano
Więc jak?Może piszemy do jakiegoś GM i poprosimy o sprawdzenie,czy dział jest dobrze prowadzony.Jeśli nie to Padrino wylatuje.Miyoshi masz moje błogosławieństwo na moda działu LC. :)

Nie tylko Twoje, moje również. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...