Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mechingcraft[1.4.2][Survival 85%][Komendy][Nie ma lag]

patrykgraca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2cwsehz.jpg

Cześć chciałeś zagrać kiedyś na serwerze Survival z komendami?U nas właśnie możesz tak zagrać wystarzy wejść na nasz serwer i zacząć grać zapraszamy chętnych do zagrania Dane serwera:

de2zjo.gifAdres IP: f15.owncraft.pl:25083

de2zjo.gifTyp Serwera: survival

de2zjo.gif85% Survival:

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 23

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gif59% Zadowolonych Graczy: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

2zeecdk.jpg

Więc serwer jest nowy czyli taki typowy survival z komendami można tam grać z kolegami jest również adminshop jest tam bardzo drogo dlatego jest troche trudniej na serwerze są też różne dziwne rzeczy 4 fun

Można się o tym przekonać chodząc na spawnie regulaminu nie ma można zabijać,Przeklinać ale mało,Nie da się spamić jak coś tylko pisze x1,x2 itd więc zapraszamy miłośników typowych łatwych survivali

Pozdrawiamy Zespół Mechingcraft

nziwsk.jpg

Opublikowano

Serwer pożal sie boże, ciągle na spawnie wywala do gury i albo zostaje pós serduszka albo śmierć, tepanie bez pytania jednym słowem NIE POLECAM

Opublikowano

HAHA! 59% zadowolonych? w takim razie chyba admini i 5-letnie dzieci

Dlaczego? Już mówię:

-Gracze zaczynają bójkę a potem spierdalają na spawn

-Spawn zjebany, nie można wyjść, bo jak wyjdziesz to te bloki diamentowe wypierdolą cie w kosmos

-Adminom odpierdala, teleportują, biją

Straciłem 6 stacków diamentowych blocków i pełny set diamentowy, dużo drewna, kolega to samo... bo jakiś pierdolnięty admin zrobił taki chujowy spawn...

shoob.png

Opublikowano

To oddajcie moje diamenty... I wgrajcie plugin na 5 sek do teleportacji, żeby nie było uciekania z pvp

@down

no, to dobrze, ale dalej domagam się moich 10 stacków drewna i 6 stacków diax blocków

shoob.png

Opublikowano

ogarnij ten serwer wywala ciągle ze spawnu w góre, ja straciłem 52 bloki diamentu oraz dwie pary zbroi diamentowych oraz kilofy siekierki oraz miecze diamentowe, gracze tylko sie zabijają, tak porąbanego serwera nie widziałem jeszcze od kąd gram

Opublikowano

ogarnij ten serwer wywala ciągle ze spawnu w gure, ja straciłem 52 bloki diamentu oraz dwie pary zbroi diamentowych oraz kilofy siekierki oraz miecze diamentowe, gracze tylko sie zabijają, tak porąbanego serwera nie widziałem jeszcze od kąd gram

Potwierdzam, sam po nie biegłem i je craftowałem, ogarnij te bloki, napisales że naprawiłeś , i dalej wywala

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...