Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] problem z początkowym ładowaniem hackshield pro

kamilos980

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Japiernicze a ja jestem nowy pobralem sobie ca bo mi sie nudzi i siedze z wlaczonym na srodku moniotra updaterem jak ten debil i mysle kur.. cos musialem zjebac chyba cos sobie nie pogram... dzieki

Opublikowano

Y? Do jakiej 3... od 3 do 11 jest konserwacja. Teraz się nie da wejść bo jest problem z zalogowaniem. Zróbilem reinstal, bo myślalem ze tylko mi nie dziala. Mam 0,10 % do cpt3....

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie trzeba czekać do jutra. Gryfkowi sie odpalało 37 minut i działa. Po prostu cierpliosci. Nie stety ten napis HS jest na czesc screena przez która nie da sie nic zbrobic innego procz czekac..

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Y? Do jakiej 3... od 3 do 11 jest konserwacja. Teraz się nie da wejść bo jest problem z zalogowaniem. Zróbilem reinstal, bo myślalem ze tylko mi nie dziala. Mam 0,10 % do cpt3....

Jutro dopiero jest konserwacja cotygodniowa. Ten błąd każdy ma i wina leży po stronie Nexon'a.

Opublikowano

Akurat bawiłem się VPN'em bo chciałem zagrać na NA i myśle Sobie kur. co musiałem zjebać że sie zalogować na EU nie moge, próbuje od godziny naprawić to co zjebałem, a Te pajace poprostu znowu coś robią, wyłączają kiedy im się żywnie podoba, co za N000by

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Akurat bawiłem się VPN'em bo chciałem zagrać na NA i myśle Sobie kur. co musiałem zjebać że sie zalogować na EU nie moge, próbuje od godziny naprawić to co zjebałem, a Te pajace poprostu znowu coś robią, wyłączają kiedy im się żywnie podoba, co za N000by

dokladnie ludzie bula w to pelno kasy a ci sobie wylacza i nic ( przepraszam za ortografie ale na srodku ekaranu laduje mie sie hackshield)

LUDZIE! MI SIE PO 15 MINUTACH WLACZYLO!!!!!

Opublikowano

@up

Zobaczymy poczekam pojde poogladac sobie ale jak klamiesz to masz ostrego minusa u mnie ... a jak sie wlaczy to masz like

Opublikowano

co jest jemu sie wlonczylo jak pół godziny zameczal drugi zostawil na 15 min i tez ??? potrzeba cierpliwośći czy szczęścia ?

Opublikowano

Działa normalnie mi juz, więc chyba zrobili.

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja dzisiaj mam z tym problem ostatnio pobrałem Combat Arms, I gdy włanczam grę pojawia się hackShiel Pro ładuje 6 kresek i konieć czekam 10 min i nic gdy nagle samo się wyłancza i wyskakuje erorr.

POMOCY chce w coś pograć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...