Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bot i części

zaku5422

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

używałem bota 4 dni i wbił mi 30lv i dosyć sporo kasy zostawiałem go na sprintach no i co kupiłem autko fajne ale tunning :/ i się zaczyna mam bardzo złe części bardzo słabe np bonusy 2%-4%-4% a jak na niekiedy 20 lv mają po 5%-7%-7% co mam zrobić teraz żeby mieć lepsze rzeczy do kupowania ba złe są bardzo a drop też jeszcze gorszy albo taki sam jak w shopie

CO mam zrobić pomocy

daje like za każdą odp...

Jeden + znaczy tak wiele a więc nie załój to tylko jedno kliknięcie.

Opublikowano

1 miejsce w wyścigu = złota karta, z niej lecą częsci Pro i Ultra (wyścigowe chyba też)

2 miejsce = srebrna karta, części Pro i Wyścigowe

co do brąz karty to nie wiem czy dropi coś sensownego.

PS w wyścigach jednoosobowych nie wygrasz nic lepszego niż poziom sklepowy :P

Opublikowano

Ale mi dropią części do dupy do kupienia także mam do dupy dzisiaj cały czas jeżdze sam bez bota i nic same dziadostwa lecą

co zrobić? żeby mieć do kupienia lepsze rzeczy?????????

Jeden + znaczy tak wiele a więc nie załój to tylko jedno kliknięcie.

Opublikowano

Do kupienia nie ma lepszych rzeczy, jeździć na Wieloosobowych wyścigach ? Za złote/srebrne karty (1/2 miejscy w wyścigu MP) dostajesz dobre części ale to też rzadko, nie ma łatwo :P

Opublikowano

Polecam ci dragi bo tam szybko sie, jedzie i dropia, profesjonalne ultra w uliczne. Ostatnio za 1 miejsce dropło mi opony 4.4.17

Nfs W : PLADAPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...