Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kogo wybrać

DrHouse1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hades - robiony pod offtanka to świetna postać. Przy ostatnich patchach dostawał buffy na swoją 1.

Plusy postaci: świetny system escape , heal z 1 , fear z 2 , moim zdaniem najlepsze ulti w grze.

Zeus - ja osobiście nie lubię tej postaci. Papierowa.

Jako taki system ucieczki. Jedne z najmocniejszych ulti w grze + detonacja ładunków robi swoje.

Osobiście polecam Hades'a.

Btw. W czwartek prawdopodobnie wychodzi kolejna postać , Loki , nie warto poczekać i może ona przypadnie Ci do gustu ?

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Zgodze się, że dobry jest hades tak jak napisałeś wyżej ale każda klasa która może skakać lub uciekać typu wukong ominie te ulti. Jak mam na lini hadesa to zawsze kupuje puryfication i nic mi te ult nie robi.

Zeus. Early game czas by sie nafeedować. Dajmy jestesmy Ja zeus i sobek . Sobek daje nam kogos do tylu ty uderzasz go 3 razy i z 3skiila robi mu sie juz low hp. Postac idealna do early game a jak sie nafeeduje i w 10minucie ma 10;0 to juz bedzie ciezko by ktos nas zabil goni cie dwóch a masz low hp? Odwracasz sie dajesz 1skill (ale to okolo 15levela) zaznacza ich kilka razy sam skill ile odejmie dajesz 3 i double kill. Albo jak wlaczyc 2 skill i ktos cie bije to wystarczy ze uderzy cie 3 razy i ty 3 i po nim. Osobiscie kupowalbym na twoim miejscu zeusa bo od hadesa latwo da sie uciec. A ta nie powiedzialem nic o ult. Najlepiej dawac w ciasnych pomieszczeniach a najlepiej jak z ymirem on swoim ult spowolni 3 spowolni 2 stunuje a ty dokladasz ult. Cos idealnego

Opublikowano

@up.

Tak samo każdą postacią , która skacze można uciec z ulti Zeus'a , co najwyżej raz Cię uderzy ;)

Moim zdaniem jest strasznie papierowy.

Wiadomo, każda postać, która w początkowej fazie gry się nafeeduje jest mocna.

Jednak w moim odczuciu bardziej kierowałbym się w stronę hades'a , mam go i jestem z niego zadowolony ;)

Opublikowano

Ja proponuje :

Warrior Tabi , Frostbound hammer , fatalis , deathbringer , witch stone.

Tak czy inaczej build zawsze dobiera się zważając na przeciwny team :)

Opublikowano

Hades ma słabe ulti, jeżeli masz odskok, nic ci nie robi. Na hadesa jest również dobry beads, jak już ją masz to ulti hadesa nic ci nie robi. Zeus, zdaje mi się, że potrzebuje dobrego współtowarzysza, np odyna, pozwoli to na efektywniejsze ulti.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Beads - uwolni Cie tylko od cc , nie od obrażeń :)

No, tylko, ze wtedy możesz wyjść z ulti hadesa, i masz po obrażeniach. Nie zmienia to faktu, ze jedak hades jest dobra postacia

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...