Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Runy

songo213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej chcial bym kupic 3 zestawy run AP , AD i Tank mozecie mi powiedziec jakie najlepiej kupic runy ? tak zeby byly AD AP i Tank pod uniwersalne pod wszystkie klasy :D , ii czy musze kupic pod cos jeszcze ? czy te 3 wystarcza ? ;d

Opublikowano

2 część twojego pytanie brzmi dziwnie. Nie można mieć run AP, AD i Tank w 1 zestawie jeśli o to chodziło :D

AP :

- magic resist per lvl

- ap per level

- magic penetratorin per lvl

- ap (qui)

AD :

- armor

- ad

- armor penetration

- ad, ew. penetracja na wszystko

Opublikowano

Chodzi o to ze robie kilka zestawow kilka stron i chodzi o to zeby ktos mi powiedzial jake runy na co NP

AD

Red

niebieskie

żółte

AP

red

niebieskie

zolte

Tank

red

niebieskie

zolte

i czy jeszcze pod cos musze robic zestaw..

Opublikowano

Zamiast spamować go popraw, każdy ma swoje zdanie.

Uniwersalne runy według mnie :

AP - quint AP flat / czerwone - mpen / zolte armor, lub mana reg flat / niebieskie mres flat lub perlevel

AD - quinty AD flat / czerwone armor pen / zolte armor / niebieskie mres flat lub perlvl.

Na nich grałem od początku gry do jakiś 300normali, pozniej dodałem pod jungle według swoich upodobań poinieważ tam gram

@UP runy na tanka to zalezy jakiego, ap tank lub ad tank tgz. bruiser. miesza się ad z armorem postaci : ad off tank - wukong yorick gp lee mozna wymieniać długo :) jezeli chodzi o ad tanka to wystarcza z czasem zrozumiesz. AP offtank na solo topa np morde cho malp itp. skladasz to co napisalem pod ap tylko z armem w zoltych.

SirDeev_eune_64_5_nozg.png

Opublikowano

Dzieki ale nie jestem az tak oblatanty jak wy.. co to Quint AP / AD flat , mpen , mres flat ? perlevel ?^ ^

i wystarczy kupic pod AD i AP ? 2 strony ? : O a pod Tanka myslalem zeby HP Armor i Magic resist albo jakos tak.. ale mowicie ze 2 strony starcza ? bo czasami robie Xina pod tanka :|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...