Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Ustawic Server na wersje 1.4.2...? [Mineserv.eu]

SpokoCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamień bukkita w katalogu serwera (na FTP -,-), na forum są przeróbki bukkita - SPRAWNE - jednak bez nowości 1.4, tyle że się połączysz z najnowszego klienta. Jak koniecznie chcesz nowe itemy odsyłam tutaj:

http://dl.bukkit.org/downloads/craftbukkit/

Opublikowano

@UP Wszystko wyjaśnił, połącz się przez FTP, i zamień bukkit'a. Najczęściej zmiany są od hostingu, zostaje Ci zamiana lub zaczekanie na udostępnienie przez hosting nowego bukkita.

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Witam...! Mam Server Na Hostingu ''Mineserv.eu'' i Jest Na Wersję 1.3.2 [Chce Na 1.4.2] Jak To Zrobić?

Proszę Was O Pomoc!

Mój Skype: oloolos

Z Góry Dziękuje! :)

Dziękuje Za Pomoc Ale Jak Mówicie żebym Podmienił W FTP Plik To Nic Ładuję Sie Ale Po Jakiejś ok. minucie Wyłącza sie Bez Żadmej Informacji np. Pszepraszamy Albo Coś

:(

Opublikowano

Jak wejdziesz w FTP masz tam folder jar bodajże lub coś podobnego.

Tam masz wszystkie silniki. Wgrywasz tam własnego. Potem przechodzisz w panel i tam wpisujesz nazwę tego swojego Bukkita na 1.4.2. ;)

5465845486.png

Opublikowano

Jak wejdziesz w FTP masz tam folder jar bodajże lub coś podobnego.

Tam masz wszystkie silniki. Wgrywasz tam własnego. Potem przechodzisz w panel i tam wpisujesz nazwę tego swojego Bukkita na 1.4.2. ;)

Tak ale Sie Ciagle ładuje A Potem Wyłącza :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...