Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Chciałem prosić o radę!

Michał15+*B*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam poziom przy którym mogę kupić M416 ale od kiedy sam mogę je używać nie idzie mi gra.

W dodatku straciłem kupę GP na zabawę w ulepszenia... W dodatku spadło mi ratio do 0,87 co za obciach.

Tak jak by miałem przerwę z FPSami na dużo czasu i teraz zajrzałem do CA i strasznie lamię z najszybciej reagującego gracza spadłem na nooba.

Dacie mi jakieś rady jak ogarnąć CA by mieć duże ratio i level. Typ broni nie ma znaczenia ale z reguły zawsze biegałem w pierwszej linii.

Używam zwykle light vest i pistoletów maszynowych...

Na jakiej czułości myszki grać czym grać by odbić się?

r8a4g8.jpg

Bywalec
Opublikowano

Ogólnie nie polecam M416.

M4A1 ulepszone na maxa jest o wiele lepsze i przy tym tańsze.

Graj średnie i duże mapy. Pograj sobie na delcie :)

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

M4A1 jest gówniane to raz M416 Full custom + Celownik Miodzio hmm ja też tak miałem nie przejmuj się przed kupnem permamentów 1.31 kupiłem masakra wkurwianie nie wiedziałem co robić ratio spadało ja grałem jak noob spadło kd do 1,25 ale powiedziałem sobie kurwa to tylko ratio zacząłem co raz to lepiej lepiej lepiej zacząłem cisnąć jak się tylko da i ratio wniosłem na 1.28 myślę że dojdę do 1.30 spokojnie :) Ogólnie Mam permamentów masę ale cały czas dokupuję coś za GP co nowsza broń tak jak by lepiej się gra każdą testuje co się da i jak się da:) A kasy czy szkoda? Nie bo to zabawa :) Także spokojnie będzie lepiej mysz czy oparcie krzesła czy czego tam nie ma nic do skilla po prostu musisz poczuć powera i nie zawsze leć na ogień bo to nie WarRock gdzie napierd....ałeś z M134 czy Famasem i zapierdzielałeś przez pół mapy tutaj każdy pocisk zabiera od groma hp i trzeba campić czasami żeby nie dednąć a tak przycampisz zabijesz i a nóż apteczka i całe hp i od nowa napierdzielanka.Przeczytaj i wywnioskuj co do broni? Zmieniaj co jakiś czas ale M146 Full custom jak powiedziałem miodzio a M4a1 ? Nie jestem zwolennikiem tej broni Lepiej G36E też miodzio:)

Bywalec
Opublikowano

Po 1. Ogarnij przekleństwa

A po 2. M4A1 to bardzo dobra broń po przerobieniu. Ma lepsze staty od m416 i jest tańsze

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Po 1 M4a1 dla mnie to gówno i nie obchodzi mnie czy ona dla ciebie jest super po 2 przekleństwa daj sobie spokój dzidzi się znalazło co ma 5 lat i nigdy nie słyszało słowa KURWA :)

Opublikowano

hmmmm...

Co by ci tu doradzic...

Może tak :

Kup sobie m4 ulepsz na full to jest podstawa ;p do tego ump p90 (najpierw na 1 day wyprobuj) jak ci podejdzie złóż sobie sprzęt. Czyli (podejżewam że masz msg) wiec Light vest, Combat Beanie, BP ten na 2 sloty, mocnego granata HE, m4, p90 lub ump, l96a1 wszytko na 7 dni jeżeli masz GP to na 30 i graj sobie na delcie masz Bp na wszytkie wymienione bronie + jakis pistolecik (polecam USP) na dobitki.

Dojdziesz do wprawy przejdziesz na normalne serwery i takim zestawem jaki ci podalem ogarniasz CA tak jak dawniej ;p;

Myślę że pomoglem jak tak to "zalajkuj" nie żałuj^^

Pozdro ;)

Opublikowano

Macie wszyscy lubię to ale zajrzyjcie na moją sygnaturkę :D bo odlaikuje...

JESZCZE PYTANIE

Jak jestem w gazie to mam czarny ekran pobierałem jakieś sterowniki ale nic to nie dało jak to naprawić?

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Reinstal combata zrób + Gboost. Gdzieś był podobny temat, jak znajdę to napiszę. Ale nie wiem czy tam karty graficznej nie trzeba było wymienić wtedy

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Bądź tankiem z no recoilem i kd Ci wzrośnie.

Spróbuj zmienić rozdzielczość gry albo zainstalować inne sterowniki.

Też tak mam ale nie gram ft więc nie próbowałem.

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...