Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Tuning

sulcekenol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taka sprawe, gdy wchodze w salon tuningowy, warsztat częsci lub inne takie to gdy naciskam przycisk prezentów (tam gdzie sie ma wygrane żeczy podczas wyścigu) to mam tam wszystko free i niemoge tego zrozumieć że powinienem zato płacić a jak to nacisne to mam wszystko free. oco w tym chodzi

Opublikowano

To co wygrasz jest nagrodą, za nagrody zazwyczaj się nie płaci, a w NFS:W na bank nie. Wygrywając daną część nie odblokowujesz jej ale dostajesz na własność.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

W tym samym miejscu jest Sklep za boosty i magazyn z częściami, które wygrałeś, dla tego na początku automatycznie włącza się sklep a później możesz zmienić n magazyn i w tedy te części, które wygrałeś masz za free, to nie są te same części w sklepie i magazynie.

Opublikowano

czyli moge spokojnie sobie te częsci zamontować? dziwne, że wszystkie częsci prawie wygrałem ;p

Ja np. nie raz miałem zapełniony cały magazyn częściami - tam jest limit 150 części a później jak wygrasz np. 151 część to automatycznie się sprzedaje. Jak dużo dropiłeś to możliwe że masz full magazyn.

Opublikowano

Ja np. nie raz miałem zapełniony cały magazyn częściami - tam jest limit 150 części a później jak wygrasz np. 151 część to automatycznie się sprzedaje.

Dzięki, że o tym wspomniałeś, nie miałem wcześniej o tym pojęcia, bardzo cenna informacja ;)

Opublikowano

Dzięki, że o tym wspomniałeś, nie miałem wcześniej o tym pojęcia, bardzo cenna informacja ;)

Spoko ;] po to jesteśmy ;] temat chyba można zamknąć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...