Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Sniper only

Mcc1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak jesteś początkujący to najlepiej znajdź sobie dobrą campe i trenuj dalekie strzały. Z czasem coraz bliżej aż do qs. Kup sobie TPG-1 za gp lub L96A1 AW za nx. Jeszcze zależy na jakiej mapie grasz. Na junk'u i tego typu małych mapach oczywiście same qs więc tam musisz liczyć na własne umiejętności i szczęście.

Bywalec
Opublikowano

1. Odpowiednia snajpa

• GP
    • L95A1
    • TPG-1
    • L155A2

[*]NX

• FR F2
    • L115A3
    • L96A1 Arctic Wolf

2.Musisz mieć jak najwięcej speeda i najmniejszą " powierzchnię " czyli ściąg duże czapki, plecaki itp.

3. Ćwicz dużo QS. Czyli szybkie przycelowanie i strzał. Nemexis HQ i Lab się do tego nadają :3

4.Najlepiej jest mieć 2 snajpy. Strzelasz z jednej i nie przeładowujesz tylko przełączasz na następną.

5. Dużo skacz, ruszaj się itd.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Mój sposób hmm

Po pierwsze nie grać w okresie zimowym czyli tym co się zbliża, bo wątpię czy palce Ci pozwolą robić piękne qsy ;p

Po drugie, szybko-robiąca qs snajpa. Ja używam Trg-41, bo inne za mną nie nadążają. (ja chce strzelać a ta qs wyłącza -.-)

Po trzecie, speed na conajmniej +15%. Inaczej z snajpą będziesz podskakiwał jak czołg.

Po czwarte, mój schemat strzału: spacja+PPM+ctrl + LPM + PPM + 3 + sprint. Coś takiego.

Po piate, łatwiej trafić bez skoków, ale łatwiej też wtedy oberwać.

Po szóste, ustaw sobie dobrze mouse sensitivity, to podstawa.

Po siódme, z tego co pamiętam był poradnik w poradnikach.

Opublikowano

Dobrym sposobem jest ćwiczenie na Junku,bierzesz jedną osobę która pomoże CI wystartować i następnie strzelasz do beczek/skrzynek.Z biegu,wyskoku czy obrotu o 360 stopni.Ja tak się uczyłem.Później grałem eliminacje all permited z tylko dwoma snajpami.Z początkiem było ciężko ale teraz gram bardzo dobrze na snajpy.

Pozdrawiam serdecznie.

PS.Możesz mnie dodać w CA LastSniiP i się zmierzymy.

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

ja osobiście radze ci z kolegą wziąć 1vs1 i najpierw ( na junk flea) w beczki i skrzynki z qs a potem niech kolega ci ucieka a ty stań na kontenerze ( na srodku , wchodzisz po poręczy) i spróbuj go qs'em zabić i tak pare razy

sygna2.png
Bywalec
Opublikowano

Ja osobiście nie lubię Junk Flea na snajpy.

Tam jest mały dystans i ogólnie dużo NS.

Za to Ventrillo jest dobrą mapa bo tam jest mały i średni dystans.

A jak chcesz pograć w więcej osób to polecam Rattlesnake lub Overdorse.

Na takich mapach przynajmniej masz miejsce, a nie 10 osób siedzi w spawnie bravo na junku

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Vertigo*

Tak Vertigo to dobra na mapa bo można się pobawić w prawdziwe QS.

Na junk wiele graczy których w przypływie paniki gdy przeciwnik jest zbyt blisko używa noscopów.Jeżeli potrzebujesz kogoś kto Ci wystartuje junk flea to dodaj mnie.

Chętnie pomogę.(nick wyżej w poście)

Pozdrawiam!!

@Pba ''Na takich mapach przynajmniej masz miejsce, a nie 10 osób siedzi w spawnie bravo na junku'' Ome się gra na junku na maxymalnie 12 graczy.

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

więc tak graj QS,graj dziewczyna bo jest chudsza :D od kolesia,no i oczywiscie skacz przy 1 na 1

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...