Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FILM KOMEDIA

MFC

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Siemka. Prosiłbym o podanie bardzo śmiesznych komedii amerykańskich czy kanadyjskich. Nie lubie niemieckich , polskich i wgl europejskich.

Niech będzie podobna do : Harolda i Kumara i żeby były śmieszne gagi , teksty i ogólnie głupia komedia , że aż śmieszna ;d

sygnary.jpg
Opublikowano

Project X

Kac Vegas (obywie części)

Straszny film (wszystkie części)

Ali G

Harold I Kumar Uciekają Z Guantanamo

Dyktator

A więc wojna

Noc żywych kretynów

Ted

O dwóch takich co poszli w miasto

Postal

21 Jump Street

Kochanie poznaj moich kumpli.

Pomocnik
Opublikowano

Wybrałem Kac Vegas w Bangkoku bo jedynkę obejrzałem. A reszta nie pasuje mi pod względem 'klimatów' i aktorów. Straszny Film oglądałem więc odpuszczę sobie , Noc żywych kretynów takze ;d.

Możecie dalej pisać bo dzis w nocy chce obejrzeć z 3filmy ;)

sygnary.jpg
Pomocnik
Opublikowano

American Pie obejrzane i oglądam bardzo często :D. Żałuję , że ma tylko 4części. Mówię 4części bo Stifler i ekipa występuje tylko w 1 , 2 , 3 części i Zjeździe Absolwentów. Reszta to 'podróba' ;X

Filmy to lubię takie młodzieżowe i mile widziany wprowadzony temat o marihuanie ale nie przesadzony.

sygnary.jpg
Pomocnik
Opublikowano

Jeśli chodzi o American Pie - Zjazd Absolwentów to tak obejrzałem :D. Stifler bzyknął matkę Fincha ha ha ;d. O ile się nie mylę to w tej części to było;d. Zemsta jest słodka;d

sygnary.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...