Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cofanie przy biegu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, używając game 2089 napotkałem się na pewien problem, mianowicie, gdy biegam z dużą prędkością, cofa mnie do miejsca jakbym się dopiero zalogował. Wyłączałem CHECK MULTIHACK w game jednak to nic nie pomogło.

/gif

Opublikowano

Wgraj diffa na maxymalną predkośc biegania ostatnio był publikowany na MPC lecz nie miał swojego tematu musisz poszukac.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Witam, używając game 2089 napotkałem się na pewien problem, mianowicie, gdy biegam z dużą prędkością, cofa mnie do miejsca jakbym się dopiero zalogował. Wyłączałem CHECK MULTIHACK w game jednak to nic nie pomogło.

Znalazłem dif który zmienia maksymalna szybkość ruchu na 255 , jednak musisz wiedzieć jaką masz obecnie maksymalną , bo w temacie są 2x dify na obecną szybkość ruchu 200 oraz 170 więc musisz się upewnić.
http://www.mpcforum.pl/topic/714957-tutorial-ruch-postaci/

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Znalazłem dif który zmienia maksymalna szybkość ruchu na 255 , jednak musisz wiedzieć jaką masz obecnie maksymalną , bo w temacie są 2x dify na obecną szybkość ruchu 200 oraz 170 więc musisz się upewnić.

http://www.mpcforum.pl/topic/714957-tutorial-ruch-postaci/

Akurat ataku :)

Okej, dzięki, zobaczę na razie lajk.

/gif

Opublikowano

Jak będziesz miał jakieś wątpliwości lub kłopoty z tym difem pykaj na pw.

Diff łata napewno ten problem. Jak potrzebna ci wartość od cb to coś wymyślimy :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jaki może mieć problem z difem jak Sensual podał dif na najwieksza (chyba) możliwa szybkość poruszania sie. Wiecej nie ustawi.

Wrzuciłem difa.

Wyłącz sprawdzanie także w configu, być może o tym zapomniałeś:

CHECK_MULTIHACK: 0

Ustawiłem na początku.

@

Teraz robię oficjalne testy i powiem Wam jak poszło.

/gif

Opublikowano

Niestety cofa w dalszym ciągu, powodem może być słaba maszyna [512 MB] ?

nie ; O ... ja na swoim 512 ramu stawiłem serwer hamachi i 20 osob bez lagow uciągnęło... nic nie cofało etc...

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...