Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszust na allegro

mati18137

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

No okey, będziemy uważać. Albo może jesteś na tyle "głupi", że sam się dałeś oszukać? Z własnej winy?

Opublikowano

Ech, po ortografii mogłeś się domyślić...

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Jeśli jestem na gadu-gadu to na rzyczenie kupującego mogę przekazać je na Handlu w Shinso zawsze w M1 na CH4

rzyczę pomysilnyh zakópuf

Opublikowano

kocham te oszustwa, i tak nic nie zdziałasz zgłaszając go. nikt go nie znajdzie, takie osoby są ostrożne, bardzo ostrożne. wiem coś o tym, wakacje. <3

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nie wydawało Ci się to jakoś podejrzane?

3 pozytywne tylko komentarze, w ciul tanio ?

Przecież to na pierwszy rzut oka widać że oszust.

skpUo.png

Opublikowano

No, spoko tylko takie pytanie ty to kupowałeś bo co za idiota kupuje jakieś bonusy czy złoto czy cholera wie co tam jeszcze przecież to jest wyrzucenie kasy w błoto ;x sam już chyba się przekonałeś :x

P.s:

SORRY ZA UMIESZCZENIE TEGO JEŻELI TO JEST ZAKAZNE PROSZĘ TO USUNĄĆ CHCE POKAZAĆ TYLKO JEGO OPINIE:

• GamePLN (16) ( Kupujący )
    • Negatywny
    • wto 30 paź 2012 21:18:07 CET

•  

Uwaga na niego!

[Odpowiedź z: wto 30 paź 2012 21:49:54 CET] Wszystko ok yangi zostaną zaraz wydane, zbyt duża ilość kupców naraz i nie nadążam z wydawaniem towaru[*]

No i ja także zostałem wyrolowany . Nie Polecam dobrze ,że straciłem tylko 35zł. Ludzie nie wpłacajcie mu kasy to kanciarz ...

[Odpowiedź z: wto 30 paź 2012 21:50:09 CET] Wszystko ok yangi zostaną zaraz wydane, zbyt duża ilość kupców naraz i nie nadążam z wydawaniem towaru[*]

Ludzie błagam! Nie kupujcie yangów! Yangi solar 35zł-1kkk? 1kkk tam kosztuje 250zł.. Oszukuje na duże kwoty, miałem dostać yangi 2h temu a go do tej pory nie ma a wy dalej kupujecie jego aukcje!!! LUDZIE ! OGARNIJCIE SIE! Nie polecam,NIGDY PRZENIGDY

[Odpowiedź z: wto 30 paź 2012 21:50:49 CET] Wszystko ok yangi zostaną zaraz wydane, zbyt duża ilość kupców naraz i nie nadążam z wydawaniem towaru

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...