Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Black Ops brak serweerów

matis612

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Czy Wam też nie działają dziś serwery Black Ops?

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

A może jest spowodowane tym huraganem? Z tego co wiem to serwery są w New Jersey

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

wie ktos moze kiedy serwery beda dzialac ?

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

ok. black ops dziala ale mam jeden problem.. po tym ,,huraganie'' jak wlaczyli black ops to gram przez 10 minut i mam fps ok. 50 a za 3 minutki mam 5 fps i tak przez 5 minut..

co jest? tez macie na początku swoje fps a po 5-10 minutach grania macie 5-10 fps? .. potem u mnie te fps wracaja do moich czyli 50-60 i po 5 minutach znowu tak jest...

co jest?

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

ok. black ops dziala ale mam jeden problem.. po tym ,,huraganie'' jak wlaczyli black ops to gram przez 10 minut i mam fps ok. 50 a za 3 minutki mam 5 fps i tak przez 5 minut..

co jest? tez macie na początku swoje fps a po 5-10 minutach grania macie 5-10 fps? .. potem u mnie te fps wracaja do moich czyli 50-60 i po 5 minutach znowu tak jest...

co jest?

Nie , mi chodzi normalnie.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Nie , mi chodzi normalnie.

dziwne ;p

ja mam przez ok. 10 minut normalne fps a potem przez 5 minut mam 5-10 fps i potem znowu mam normalne i tak ciągle -,- dziwne ..

Opublikowano

niech jak najszybciej to naprawiają ...

za to powinni dać każdemu 2-3 lvl wiecej ... oprocz tym co mają 50 lvl..

xD

Opublikowano

Może dadzą 2x exp. Kiedyś chyba tak robili w formie przeprosin w wyniku jakichś awarii. Mnie na tym i tak nie zależy. :D

ja bym wolał żeby dali +1 lvl kazdemu i 1-2x exp

^^

Opublikowano

Nosz kurde, wchodzę ładnie do domu, odpalam PS3 wrzucam Black OPS, wchodzę w grę no i nawet pograć nie można... a tak bym sobie zagrał... :)

Opublikowano

Nosz kurde, wchodzę ładnie do domu, odpalam PS3 wrzucam Black OPS, wchodzę w grę no i nawet pograć nie można... a tak bym sobie zagrał... :)

nom, znam to uczucie ; <

@top

ale lipa... 4 dni wolnego xD a tu BO nie działa.. -,-

Opublikowano

A nie orientujecie się kiedy te serwery ponownie będą działały :P ?

mi sie wydaje, ze dzis wieczorem(ale watpie bo jest niedziela :P)

jak nie dzis to poniedzialek-sroda ..

Opublikowano

Dziaua! :)

co ty gadasz .. -,- ?? <_<

nie działa .

@EDIT

lol xD, działa ;pp

napierdalamy !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...