Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 30 RP od Riot'u

GoCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , napisałem wraz z poradnikiem MPC o 30 RP do riotu na co odesłali mnie taką wiadomość :

Choć normalnie nie rozdajemy za darmo RP, to z uwagi na fakt, że jest to tak mała kwota, być może będę wstanie dokonać dla Ciebie wyjątku. Jeżeli narysujesz dla mnie rysunek o tematyce League of Legends to z przyjemnością dodam te RP do Twojego konta. 
Będę mógł zrobić dla Ciebie taki wyjątek tylko raz.
Podaj mi proszę jeszcze poniższe informacje tak bym był pewien, na które konto mają trafić te punkty:
- Nazwa użytkownika (której używasz do logowania)
- Nazwa przywoływacza (pod którą widzą Cię inni gracze)
- Serwer na którym grasz (Ameryka Północna, Europa Zachodnia, Europa Północ/Wschód)
Czekam na Twoją odpowiedź!

Pomoże mi ktos z tym rysunkiem ? Nie mam zdolności rysowniczych ani kradkami ani w paincie czy tam Photoshopie :P

Opublikowano

Narysuj japę Phreaka i tatuaż Trinity Forca na czole, podpisz na dole tons of dmg to Ci dadzą 103591 RP

Gold Member

nvm

Opublikowano

Wrzuć byle co, mi tak dali. Napisałem jakoś ładnie w zeszycie "League of Legends" i mi dali :)..

@2x up

Nic nie pomoże xD Polski kazał zrobić rysunek, a Angielski jakiś tam wierszyk czy coś xD

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...