Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Zarobki M4

mine199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak 15-25k za dobrą bitwę .

Najprzyjemniejsza droga w medy USA (nie licząc M3 Grand) bo jest na pewno łatwiej niż M5 która jest niedoróbką scouta.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Już na twoim miejscu wolałbym pójść w KW-1 niż M4 bo to moim zdaniem nic.. ;x

Opublikowano

To mój jeden z kochanych czołgów. Zarobki co każdy 5 tier. Ale osobiście polecam grać z działem 105mm jak się nauczysz nim grać to po prostu snajpisz (ustrzeliłem za pierwszym razem artylerie przeciwnika, która była za "mgiełką" czyli nei widziałem czołgu, lecz sam napis) Działo 105 przebija tiery o wiele wyższe od siebie, no i po prostu kocham ten czołg za mobilność.

Opublikowano

Potem jest sherman jumbo i tak dalej i tak dalej aż do 10 X .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ja polecam zbadać kv-1 bez premki za dobrą ciągne 18-30k ... a z premką udało się wyciągnąć 70 ^^:D

a shermanem kolega średnio 15-25k z premką po 50

Opublikowano

Ale wybitny kierowca czołgu średniego nie będzie wybitnym kierowcom czołgu ciężkiego bo go kupił , wszystko trzeba wyćwiczyć , jeśli podobają mu się medy niech w nie idzie potem jak mu się znudzą weźmie inny rodzaj , wybór ma : jest 5 rodzaje pojazdów (TD,HT,MT,LT,SPG's) z czego TD jest 6 linii , HT 6 , MT 4 , LT 2 , SPG's 4 czyli ma 22 linie czołgów .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Powiem ci tyle, że ja KW-1 z premką brałem z dobrej bitwy np zabiłem 3 czołgi i przeżyłem dostałem 50k kasy i 2k repa. bez premki 25-30k kasy 800 repa. więc nawet bez premki marto kupić 5tier a najlepiej KW-1 :)

Opublikowano

Grałem kw-1 najbardziej czego się bałem to ... sherman który prawie zawsze mnie przebijał. Z kw to 15k wyciągałem na czysto

m5 to dobry scout - wiem bo miałem

Opublikowano

M4 jest świetny z punktu widzenia i dmg i zarobku . Ja wychodze M4 bez premium 20k+ . Jeśli umiesz wykorzystać atuty czołgu to na solo nawet kw-1 ściśniesz . Ja dzisiaj na solo 2 stugi wziąłem;)

" Tam , gdzie kończy się dyplomacja, zaczyna się wojna . " - Polivios Dimitrakopulos

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

M4 jest typowym medem, dość szybki i zwrotny ;) Trzeba nauczyć się nim grać, a z pieniędzmi nigdy nie miałem problemów, jest w moim garażu od pierwszego kupna, i raczej w nim zostanie :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...