Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] co do pvp- serw. elit***

StoneKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Z nie wiadomo jakiego powodu dostałem bana na forum na elit*mt2 ale mniejsza z tym.

Pamiętam i to dobrze że gdy robiło się postać na mistrza pvp do 79 lvl'a to wybrałem mentala, myślałem że gdy wbije duże um + ludzi to będzie fajnie , wbiłem 19 um 10 ludzi, lecz po wzięciu udziału to gość mnie na kilka hitów rozwalił. niby mu brałem 10k skile ale on hitem 4 k. pomyślałem wtedy że pewnie ma trute z śr, no dobra... jeśli ma trute z wysokim średnim i walczy mentalem i rozwala mnie samymi hitami to czemu nie zrobi bodego ? tak z każdym mistrzem było że zawsze był mentalem, ale jak i tak walczy samymi hitami to czemu nie walczą bodym ? przecież body jako profesja tylko zwiększy te hity....

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Jeśli ma w 6.7 odpowiednie bony to wiadomo ,że nawet na piąski może Cie lepiej hitać niż ty go bodym i truta z aurą i śr 40 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...