Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Potrzebuje Pomocy Fast!

Pieskowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od niedawna jakos od dwoch tygodni mam problemy z Lolem a mianowicie chodzi o to ze wszystko dziala ale jak zaczynam runde np. z Botami, to jak sie zaladuje wszystko ladnie to obraz wyglada tak ze nie widac np mojej postaci lub obraz ulewa sie na inna czesc i wychodza takie dziwne kolory itp tak jakby mi sie karta Graficzna miala sie spalic i wszystko sie tak ulewa a nie wyskakuje mi Blue Screen lub cos takiego...Pomoze ktos ?

Ps.Reinstalowalem Lola. ale wczesniej tez wgrywalem inne sterowniki do wszystkiego (moja karta Graficzna to Amd Readon Saphire 6650HD Low Profile)

Podobnie mam tez z Tibia czyli bedzie to zalaczone na obrazku Ponizej.

http://imageshack.us/photo/my-images/132/11438251.png/

Prosze o Pomoc.

Opublikowano

Sprawdź czy prócz LoL'a i Tibii, w innych grach jest tak samo. Jesli tak, to możeliwe że Ci się karta graficzna zepsuła ;c

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

karta moze nawet roku moze nie ma ale mysle zeby cofnac system o jakis miesiac lub cos w tym stylu.

Ale nie wszyskie gry tak chodza jak Lol np Just Cause 2 lub Cs dobrze chodzi.

Opublikowano

Wejdź w mój komputer, kliknij prawym, wejdź we właściwości>menadźer urządeń, znajdź kartę graficzną, wejdź w nią> zakładka "sterownik" i odinstaluj.

Ewentualnie w Panelu sterowania> Programy i funkcje (win 7)/Dodaj usuń programy (xp) i tam znajdź pliki sterownika i odinstaluj.

sig2@500926585@eu@2@1@11111111111111@1100110111110@01101@pl@0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...