motobi17 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Siema mam do was pytanie co zrobić by dane szkaty mogły sie łączyć tak jak np. szkatułki blasku księżyca. Jeszcze jedno jak cche dodac drop do danej szkatulki w special_item_group lasnie pieknie dodaje all taby itp na 100 % są podmieniam i resetuje server przy skrypcie ./start jak laduja sie mapy wykskauje jakis blad ale odpala sie all potem nic nie wali bledami lecz server nie chce sie odpalic gdy usuwam to co dodalem all smiga wie ktos co moglbym robic zle . PROSZE O POMOC Pracuje niestety samodzielnie nad typowym hardem : Mój Postęp Prac : Pliki serwerowe : ok 80 % Client : ok 80 % Strona www : ok 95 % Odnośnik do komentarza
PrezeSxZodi Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jeżeli chcesz łączyć itemy: 1.Wchodzisz do Navicat 2.Player -> Item_proto 3.Szukasz itemu np. 50082 4.Szukasz tabeli flag i dajesz wartość 20 5.Zapisujesz resetujesz i gotowe Co do special_item_group ten plik często nie zapisuje danych bądź sie psuje. Ja robiłem to tak. 1.Skopiowałem special_item_group na pulpit 2.Edytowałem go 3.Usuwałem special_item_group w ftp i ponownie wgrywałem 4.Dodałem wartości 777 5.Poczekałem 4 min i wpisałem reboot Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl ! Odnośnik do komentarza
piotrekkkkkk Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 można dać też też flag 4 i będzie działać A co do special_item_group to może źle wpisujesz np. zamiast [tab] dajesz spacje albo jeśli nie chcesz się bawić w specil_item_group możesz zrobić drop questem Obama wie, co robisz!!! LTE Play Opole Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.