kier0wnik! Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Cześć ! Jak zmienić 'TŁO' Questa? widzialem ten tutcik ;p http://www.mpcforum.pl/topic/570671-tutnowy-quest-powitalny/ ale on pozwala tylko dodać nam obrazek a ja chciałbym zmianę tła . 4funmt2.pl Odnośnik do komentarza
kier0wnik! Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Działa jak należy ! (Sprawdzone na serwie.) Mógłbyś udoskonalić o takie opcje : -Max zmiana exp'a na poziom to : 2 147 483 647 bo w game jest typ Signed : -2 147 483 648 - +2 147 483 647 To tylko taka mała uwaga Dodatkowo fajnie było by zobaczyć coś jak "szybkie menu" i tam funkcje : -Przejdź do : LVL [] EXP;a [] -Dodaj +/-[ ] Doświadczenia do każdego Wymaganego Ale po za tym to wreście mam działający EXP EDITOR .. Ten Eddygo mi nie działał PS: jeszcze dawał offset na zmianę expu gildii : D PS: Opcja Wygeneruj to ona zmienia jak się wpisze w lewą kolumnę lvl Wymagane dos. po prawej ? bo jak tak to nie działa 4funmt2.pl Odnośnik do komentarza
Evelen Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 setbgimage('level_bg.tga') Dołącz do nas na Facebooku! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.