Vlasis Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Witam może nie w tym dziale napisałem ale naprawdę nie wiem gdzie a myśle, że dużo ludzi tutaj jest obeznanych i może z jakimś doświadczeniem z tego typu sprawą. Otóż znalazłem na allegro konto, które koleś sprzedaje za 25 zł SMSem. Chodzi mi o to, że wydaje mi się że sura wp 75 lvl 2 skille na P tyle by nie kosztowała. Oto link do tej aukcji xxx .Chętnie bym to konto kupił ale boję się, że okaże się iż to jest jakiś oszust a wiele już takich osób było . Odnośnik do komentarza
Fr3sZu Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Hmm z tego co wyczytałem, to jeśli wyślesz sms to gość umożliwi Ci kupno innych postaci, czyli poda linki albo coś w tym stylu, chce tylko sobie zarobić na tym... a konta i tak by nie dał, i tak. Bynajmniej tak to wygląda z mojej perspektywy. Odnośnik do komentarza
Drag™ Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Albo jestem slepy albo te skile sa na m ... Odnośnik do komentarza
profilus=) Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Usun link wstaw zdj.. zaraz modek napisze ze zakaz handlu Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :)) Odnośnik do komentarza
NoEffect Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 @Drag zdj przykładowe co i tak nie zmienia faktu że człowiek wystawiający konto chce zrobić nas w ch*** " Żyć chwilą, nie chwilę " Odnośnik do komentarza
Canold Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jak dla mnie, "FAKE" koleś napisał że skille P a są M. Nie kupuj bo nie warto, oszukają cię... Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza
Hajda™ Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Kolejny kanciarz . Tak jak można zakupić niską ceną zdj. SM na Balmore ;> Oszustwo. Radzę Ci nie podejmować próby kupna tej Sury. Skille są M a nie P więc już to samo za siebie tłumaczy, Odnośnik do komentarza
Bil3T Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Na forum obowiązuje zakaz handlu. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.