polcio1324 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 proste Poprostu chcem kupic sluchawki do cs'a i za tania cene MOWIE TANIA wiec czy takie moga byc ? http://allegro.pl/sluchawki-z-mikrofonem-dobra-jakosc-muza-skype-gg-i2719262914.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuCi123 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 no jak tanie to bierz szczerze jak mam się przyznać grałem na takich nie są złe poważnie . u mnie w mieście kosztuje 50zł ;d! Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3: Instalacja, konfiguracja forum Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi Podpinanie domen Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum Doradztwo Zaproponuj coś. Technik Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Costa. Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ja polecam senheiserki lub steelseries. Sennheiser pc 8 okolo 120zl a naprawde dobre Ja aktualnie gram na jakichs sluchawkach do skype za 30zl i nawet dobrze mi sie gra jedbakowoz gdy mialem sennheiserki bylo o wiele lepiej;) exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ContraGaminG Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Shaggy firmy tracer w Mediamarkt (rzeszow) po 50 zl byly a fajnie sie na nich gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esprit Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Normalne, że nie ma porównania do takich za 30zł i do takich za 200zł. Osobiście to bym na twoim miejscu dołożył 50zł i kupił creative fatality. Są właśnie dobre do gier i nie drogie. Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djkoziol88 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ja mam słuchawki za 20 zł i są bardzo dobre więc te powinny również zaspokoić Twoje potrzeby:) POSTY - 50 100 200 300 400 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ContraGaminG Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 jak mialem sluchawy za 25 zl to tez mowilem ze sa super ale jak kupile fatal1ty pozniej shaggy to bez porownania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweu. Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Od cs nie trzeba mieć jakiś mega słuchawek. Wystarczy jak wiesz z której strony słychać kroki etc. i to Ci wystarczy. Jak z kasą Ci się nie przelewa to możesz je kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.