Nexicoll Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Witam, czy jest na MPC jakiś tut na temat ilości end w queście , lub czy ktoś mógł by mi to wytłumaczyć. Chodzi o to że wiem dokładnie jakie linijki się kończy end'ami , ale czasami lukam na różne questy to jak patrze to w niektórych state end się w ogóle kupy nie trzymają, a jednak to quest normalnie funkcjonuje i działa. Bardzo bym prosił , bo nigdzie nie mogę czegoś takiego znaleźć CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !! Odnośnik do komentarza
piotrekkkkkk Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 a moglbys podac source takiego questa? Obama wie, co robisz!!! LTE Play Opole Odnośnik do komentarza
Evelen Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Endami zamykasz quest, state, when, if, for(chyba), function Jeszcze pewnie tego jest ale to takie które pamietam. Dołącz do nas na Facebooku! Odnośnik do komentarza
Nexicoll Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Endami zamykasz quest, state, when, if, for(chyba), function Jeszcze pewnie tego jest ale to takie które pamietam. to akurat wiem ale ponawiam pytanie czy jest na MPc takie coś? CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !! Odnośnik do komentarza
piotrekkkkkk Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Nie wiem czy to ale masz, może coś znajdziesz http://www.mpcforum.pl/topic/565780-tut-lua-od-zera-do-skryptera/ Obama wie, co robisz!!! LTE Play Opole Odnośnik do komentarza
Nexicoll Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Nie wiem czy to ale masz, może coś znajdziesz http://www.mpcforum.pl/topic/565780-tut-lua-od-zera-do-skryptera/ Widziałem ten tut , ale nim co do sprawy endów jest tyle co napisała Evelen. A Piotrekk czy warto dokładnie przestudiować ten TUT Badara, czy on dużo daje jeśli chodzi o questy/ CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !! Odnośnik do komentarza
piotrekkkkkk Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Jak dla mnie to on mi nic szczerze mowiac nie dal, wg mnie najlepiej uczyc sie na gotowych questach analizujac poszczegolne czesci kodu Obama wie, co robisz!!! LTE Play Opole Odnośnik do komentarza
Renthor.eu Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Jak dla mnie to on mi nic szczerze mowiac nie dal, wg mnie najlepiej uczyc sie na gotowych questach analizujac poszczegolne czesci kodu To jesteś jełop. Ja na tym tucie nauczyłem się np pętli czy pisania nowych funkcji. Widziałem ten tut , ale nim co do sprawy endów jest tyle co napisała Evelen. A Piotrekk czy warto dokładnie przestudiować ten TUT Badara, czy on dużo daje jeśli chodzi o questy/ Warto warto. Propo end to jeśli coś się zaczyna, to musi się i skończyć. Umiejętność tabowania w tym bardzo się przydaje /gif Odnośnik do komentarza
Evelen Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 To jesteś jełop. Ja na tym tucie nauczyłem się np pętli czy pisania nowych funkcji. Warto warto. Propo end to jeśli coś się zaczyna, to musi się i skończyć. Umiejętność tabowania w tym bardzo się przydaje A ja sie np nic nie nauczyłem z jego tutorialu. Zależy od człowieka. Sam uczyłem sie przeglądając inne questy i pisząc potem to samo, ale samemu. Dołącz do nas na Facebooku! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.